Sala de premsa Premsa i mitjans

Posa't en forma amb una sessió de body balance!

Posa't en forma amb una sessió de body balance!

El SAF i el Campus SiS van organitzar una sessió de body balance per a desconnectar i gaudir de l’exercici físic alhora que es treballa la forma física i psíquica. L'activitat va tenir lloc dijous 4 de març a les 12:00 h. Per accedir al vídeo de la sessió, fes clic a la notícia!

02/03/2021

La primera setmana de març, en el marc de les activitats del Campus SiS, es va presentar una sessió en streaming de Body Balance. Aquesta, va tenir lloc el 4 de març i va ser liderada pel monitor del SAF Alexis Dongil.

El Body Balance és un programa d'exercicis inspirat en el Ioga, Tai-txí-txuan i Pilates. La seva pràctica millora el nivell de flexibilitat, la postura, força i capacitat de concentració i consciència corporal, aportant sensació de calma i benestar i ajudant a reduir l'estrès. També augmenta la tonificació muscular i la força del core, reduint el dolor lumbar.

Els exercicis de respiració controlada, concentració i les seqüències seleccionades d'estiraments, moviments i posicions adaptades a la música, donen com a resultat una sessió holística que porta a un estat d'harmonia i equilibri.

Si vols veure la sessió gravada, fes clic al cartell!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar