Participa del Fúria Fest, el festival contra les violències masclistes dins la FMUAB

Cartell del concurs del Furia Fest

S'obre el procés d'inscripció al concurs de músiques contra les violències masclistes per tocar al Fúria Fest en la seva primera edició.

01/10/2020

Tens un grup de música feminista i vols tocar a la FMUAB?

Aquest any s'engega la primera edició del Fúria fest, el primer festival de música contra les violències masclistes de la UAB, i ho fa en el marc de la FMUAB20, que es celebrarà el 5 de novembre.

L’objectiu del concurs per participar al Fúria Fest de la FMUAB és fomentar i donar a conèixer les propostes musicals feministes amb participació de la comunitat UAB. Volem encoratjar l’expressió artística de les dones i les persones LGTBI de la UAB contra les violències masclistes i lgbti-fòbiques.

Podrà participar qualsevol persona o grup de persones que formin part de la comunitat universitària catalana, tot i que es prioritzarà la participació de propostes on participin membres de la comunitat UAB. A l'hora de seleccionar les propostes guanyadores es valorarà:

  • La participació de dones i/o persones LGTBI a les propostes, com a mínim de manera paritària.
  • La inclusió de la perspectiva de gènere i la temàtica del concurs (violències masclistes i lgtbi-fòbiques) en el contingut de la proposta.
  • La qualitat musical.

El premi consta d’una actuació, de l’enregistrament professional de la mateixa, i d’un premi econòmic en funció del nombre de membres del grup (100€, 200€ o 300€).

Teniu fins el 16 d’octubre per a presentar les vostres propostes. Per fer-ho, cal omplir un formulari i adjuntar-hi un enllaç de WeTransfer a un vídeo d’una actuació, un assaig o videoclip en màxima qualitat de durada màxima de 5 minuts.

Un jurat integrat per una persona de l’Observatori per la Igualtat de la UAB, una persona de Dinamització Comunitària, una persona de Cultura en Viu i una persona estudiant decidirà quines són les propostes guanyadores i ho faran públic el 21 d'octubre.

Bases

Formulari

 

Aquest concurs ha estat finançat pels fons del Pacto de Estado contra la Violencia de Género (Ministerio de Igualdad).