Participa al nou concurs de relats eròtics

Relats eròtics fas

S’obre una nova edició del concurs de relats eròtics, una proposta del programa de salut de la FAS. Es podran enviar textos fins al 19 d’abril en tres categories: prosa, poesia i piulada.

23/03/2020

El Programa de Salut de la FAS organitza la setena edició del concurs literari sobre sexualitat i erotisme, un certamen obert a tot el públic més gran de 16 anys que desitgi participar-hi.

El concurs compta amb tres categories: poesia en format lliure, prosa (màxim 1.500 paraules) i piulades de 140 caràcters. És possible participar en més d’una categoria i es pot fer en català, castellà o anglès. Tot i que la temàtica és lliure, el jurat valorarà de manera positiva els textos que reflexionin i incorporin una perspectiva relacionada amb la sexualitat i autoimatge saludables.

Els escrits s’han de presentar en format PDF i signats amb un pseudònim fins al 19 d’abril a programasalut.fas@gmail.com, amb l’assumpte de “Concurs literari”. En el text de l’e-mail cal indicar la categoria a la qual es presenta, idioma, nom i cognoms, el telèfon de contacte de l’autor/a i el pseudònim, el qual es farà públic. També s’ha d’explicitar si, en cas de resultar guanyador/a, es vol mantenir l’anonimat o bé l’autor/a autoritza a difondre la seva autoria mitjançant les xarxes de la FAS.

Totes les persones participants en el concurs rebran un premi a la participació format per una llibreta del Programa de Salut i un pack del plaer. A més, els 3 relats guanyadors també s’emportaran el got isotèrmic del programa, a més d’un llibre.

Els guanyadors o guanyadores de cadascuna de les 3 categories es donaran a conèixer coincdint amb Sant Jordi, el 23 d’abril, amb el veredicte, publicació i entrega de premis als 3 relats guanyadors per part del jurat.  A més, es realitzarà una lectura dels textos premiats amb la posterior lectura d’aquests.

El jurat del concurs de relats eròtics està compost  per una persona de l’equip de la FAS, una de l’Observatori per a la Igualtat i una de Cultura en Viu, que no sabran la identitat del autor/a del relat. El guanyador sortirà a votació entre el jurat a partir de la puntuació de cada relat. Si voleu conèixer més detalls sobre el concurs, podeu consultar-ne les bases.

Amb aquesta activitat, el Programa de Salut de la FAS continua treballant i promovent una sexualitat saludable des d'una mirada oberta, personal i informada; una de les seves línies principals d’actuació, juntament amb el consum responsable de substàncies, l'alimentació conscient i la promoció general d'estils de vida saludables des de la informació d'igual a igual i l'apoderament de les persones com agents de canvi de la seva pròpia salut.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies