Oportunitats de col·laboració en recerca en Big Data

yerun

La xarxa YERUN, de la que forma part la UAB, promou la col·laboració entre el personal investigador de totes les institucions membres per desenvolupar idees per a nous projectes de recerca, que es puguin presentar a futures convocatòries del programa europeu H2020.

31/05/2018

L'impacte del Big Data s'ha descrit com la quarta revolució industrial: una revolució en la manera de recollir, analitzar i utilitzar la informació en tots els aspectes de la nostra vida, en com fem negocis, com oferim serveis públics i privats i com podem utilitzar dades per fer front als reptes mundials.

Molts dels membres de la xarxa Young European Research Universities Network (YERUN), de la qual la UAB forma part, són experts en la recerca i educació en l'anàlisi, l'emmagatzematge de dades, la gestió i el tractament de dades. Es tracta d'una àrea de recerca on tots els socis tenen molt en comú i poden desenvolupar projectes de recerca que connectin globalment amb acadèmics, empresaris i autoritats regionals, nacionals i de la UE, i s’alineïn amb oportunitats de finançament a gran escala.

Per això, des de la xarxa s’ofereix la oportunitat al personal investigador que treballa en àrees relacionades amb Big Data de participar en projectes de recerca amb altres universitats, que es puguin presentar a les properes convocatòries del programa europeu H2020. En aquest document podeu trobar les propostes de projectes. 

De moment, els membres de YERUN participen en un total de 636 projectes finançats per la UE, dels quals coordinen 180.

Més informació: Pàgina web de YERUN

 

Notícies relacionades

Totes les notícies