Oberta una nova edició del programa Explorer per donar suport a joves emprenedors

Obertes les inscripcions del programa Explorer

Aquest programa, organitzat per l'Ajuntament de Cerdanyola, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB, brindarà formació, accés a una comunitat global i incentius a joves emprenedors de 18 a 31 anys que vulguin validar les seves idees de negoci relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030. 

04/11/2020

L'Ajuntament de Cerdanyola, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen plegats una nova edició del programa Explorer "Joves amb solucions", una iniciativa d'impuls al talent jove promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i dirigida pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

El Programa està dirigit a joves d'entre 18 i 31 anys que, durant 12 setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació. L’Explorer els brindarà les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides. La novetat d'aquesta edició és la combinació de formació, recursos i xerrades en línia amb esdeveniments presencials.

Mitjançant el treball realitzat al llarg d'aquestes 12 setmanes, el projecte més ben valorat de l'Explorer SpaceCerdanyola-Sant Cugat-PRUAB continuarà la seva formació en un hub d'innovació europeu de la mà d'una institució educativa de prestigi i triat de manera col·laborativa pels participants del programa.

Sostenibilitat, autoocupació i softskills
En aquesta nova convocatòria, el programa esdevé una proposta de formació emprenedora d'avantguarda, adaptada al nou context d'innovació global. La seva transformació digital respon a la necessitat d'escalar un programa d'èxit validat que obre la porta a un perfil d'emprenedor més ampli en quantitat i diversitat de propostes.

Explorer compta amb un marcat component relacionat amb la sostenibilitat, buscant solucions innovadores vinculades amb els ODS 2030. Les persones candidates hauran d’alinear els seus projectes amb un o diversos dels ODS de Banco Santander: fi de la pobresa, educació de qualitat, igualtat de gènere , energia assequible i no contaminant, treball decent i creixement econòmic, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles, producció i consum responsables, acció pel clima i aliances per assolir els objectius.

Totes les persones interessades a participar en el Programa es poden inscriure abans de l’11 de desembre a través d'aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Totes les notícies