Obert el període d'inscripció a la UAB Barcelona Summer School per a estudiants de fora de la UAB

UAB Barcelona Summer School

Els mesos de juny i juliol es desenvoluparà la UAB Barcelona Summer School, l'escola d'estiu de la UAB. El termini perquè s'inscriguin els estudiants de fora de la UAB s'obre el 18 de febrer. A més, tothom que es matriculi abans del 15 d'abril gaudirà d'un 10% de descompte.

14/02/2020

El termini perquè els estudiants de fora de la UAB s'inscriguin a la UAB Barcelona Summer School, cursos d'estiu de tres setmanes de durada impartits majoritàriament en anglès, romandrà oberta a partir del 18 de febrer. Les persones que es matriculin abans del 15 d'abril gaudiran un 10% de descompte. L'oferta d'enguany inclou 25 cursos de tots els camps acadèmics, set dels quals s'impartiran per primer cop aquest curs. Hi haurà també cursos d'espanyol i activitats lúdiques per relacionar-se amb altres estudiants i conéixer la universitat i el seu entorn.

Els cursos seran impartits al campus de la UAB, en horaris de matí i en dos períodes diferents: una part es desenvoluparà entre el 22 de juny i el 10 de juliol, i la resta es desenvoluparà entre el 13 i el 31 de juliol. Tenen un reconeixement acadèmic de sis crèdits ECTS per curs. La majoria són impartits en anglès però hi haurà també un curs en castellà sobre les visions d'Espanya al cinema actual i cursos d'espanyol com a llengua estrangera(nivells A2 i B1). Els set cursos nous tractaran sobre política espanyola, programació avançada, malalties en mamífers marins, gastronomia i enologia, emprenedoria i innovació, biodiversitat mediterrània i relacions internacionals contemporànies.

A més, la UAB Barcelona Summer School inclou el Buddy Programme, que vol facilitar als estudiants internacionals el contacte amb altres estudiants de la Universitat per tal de familiaritzar-se amb les activitats del campus i amb la cultura i la societat locals. Al llarg de les tres setmanes del curs, els estudiants practicaran llengües, faran una passejada pel campus, realitzaran una activitat esportiva, compartiran un dinar internacional, etc. A més, els participants de la UAB Barcelona Summer School podran accedir de franc al Servei d'Activitat Física.

A banda del 10% de descompte per a les persones que es matriculin abans del 15 d'abril, els estudiants de les universitats que formen part de les xarxes YERUN Network i ECIU tenen un 20% de descompte sobre el preu d'inscripció. Tota la informació sobre els cursos, preus, requisits, inscripció, allotjament o reconeixement de crèdits es pot consultar al web de la UAB Barcelona Summer School.

Més informació: UAB Barcelona Summer School

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat
  • Aliança pels objectius
 

Notícies relacionades

Surt la resolució de les beques Prevenció d'Extremismes Violents

Quatre estudiants sirianes i kurdes es formen a la UAB en prevenció d'extremismes

Quatre joves activistes sirianes i kurdes estan cursant aquest curs a la UAB un màster (tres d'elles) i una altra, un doctorat, gràcies a les beques que han obtingut en el marc del Programa d’Acollida de persones en cerca de refugi a la UAB, que afavoreix que persones en situació de cerca de refugi puguin cursar estudis universitaris i exercir el seu activisme.

Totes les notícies