UAB Barcelona Summer School


Make the best of your summer

La millor manera de gaudir d’una experiència internacional en un entorn natural i dinàmic mentre descobreixes Barcelona. La UAB Barcelona Summer School ofereix una varietat d’assignatures, amb reconeixement acadèmic, de tots els àmbits, en dos períodes de tres setmanes. La major part del cursos són en anglès però hi ha l'opció d'aprendre i millorar el teu espanyol com a Llengua Estrangera.

Matrícula oberta per als estudiants internacionals a partir de mitjans de gener.
 


La major part dels cursos s'imparteixen en anglès
 


6 European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS) per assignaturaPrograma Social: una experiència d’internacionalització a BarcelonaCursos en el campus de la UAB, un entorn natural que ofereix els millors serveis: esports, oci, cultura i allotjament


A 35 minuts del centre de Barcelona

 

2 períodes de 3 setmanes des de finals de Juny a principis d’Agost

 

Una de les millors universitats en els rànquings internacionals més importants


 

 
MATRÍCULA

Pots cursar una assignatura de matí a cada període.
 


PRIMER PERÍODE: del 22 de juny al 10 de juliol de 2020. De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00h (*) 
Preu: 840€ per assignatura (6 ECTS)


(*) Durant les primeres dues setmanes d'aquest període les classes s'impartiran de 9:00 a 13:30h, ja que el dimecres 24 de juny és festa autonòmica.SEGON PERÍODE: del 13 al 31 de juliol de 2020. De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00h
Preu: 840€ per assignatura (6 ECTS)

  


 

La UAB Barcelona Summer School comprèn una oferta formativa d’assignatures d’un gran ventall d’àmbits acadèmics i té lloc al Campus UAB des de finals de juny fins a finals de juliol, un cop finalitzat l’any acadèmic ordinari. El cursos s’imparteixen majoritàriament en anglès en programes intensius de, com a mínim, 60 hores lectives, compresos en un període de tres setmanes.

Les classes es duran a terme pels matins (9:00-13:00h) i es recomana que els estudiants dediquin entre dues i tres hores d’estudi al dia per compte propi.(*)

(*) Durant les primeres dues setmanes del primer període, les classes s'impartiran de 9:00 a 13:30h, ja que el dimecres 24 de juny serà festiu.

La UAB Summer School està oberta a estudiants de grau i de postgrau, tant locals com internacionals. Els estudiants de grau, internacionals i locals, han d’haver cursat el primer any del grau o almenys el 50% de les assignatures del primer any. Així mateix, és molt recomanable disposar d'un bon coneixement de la llengua vehicular.

Els estudiants de grau de la UAB poden matricular-se a un màxim de 12 ECTS, que equivalen a dues assignatures, una per a cada període del programa, que podran ser reconegudes a l’expedient de l’estudiant com a crèdits optatius de la titulació. No obstant això, els estudiants de la UAB no poden cursar cap assignatura que formi part del pla d'estudis del seu grau encara que no vulguin el reconeixement. Els estudiants de postgrau poden cursar qualsevol assignatura però no la poden incorporar al seu expedient. Per a qualsevol dubte o consulta sobre la inscripció cal dirigir-se a summer@uab.cat.

Els estudiants de les universitats que formen part de les xarxes YERUN Network i ECIU Consortium tenen un 20% de descompte sobre el preu d’inscripció.

Els estudiants no UAB que s'inscriguin abans del 15 d'abril obtindran un 10% de descompte del preu oficial. Els estudiants del programa estan obligats a assistir almenys al 80% de les classes per obtenir el certificat de notes per part de la UAB. En cas de no complir aquest requeriment, la UAB no emetrà cap certificat.

Visat: Els estudiants procedents dels països indicats a la secció 1 de la llista han de sol·licitar el visat per a entrar a Espanya. Per a obtenir el visat abans de començar el curs és recomanable començar els tràmits amb dos mesos d’antelació dirigint-se a l’oficina del Consolat d'Espanya corresponent per domicili.

Assegurança mèdica: Tots els estudiants estrangers estudiant en una universitat catalana han d’estar coberts per una assegurança mèdica. Els procediments per obtenir l’ assegurança mèdica poden variar depenent del país d’origen.


Assegurança mèdica per a estudiants de la UE
Assegurança mèdica per a estudiants extracomunitaris 

Les assignatures permeten obtenir 6 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

En el cas dels estudiants internacionals, la universitat d'origen pot transferir els crèdits a l'expedient acadèmic de l'estudiant (depenent de les regulacions d'aquesta universitat), especialment si té un programa de mobilitat en actiu amb la UAB. Els estudiants del programa estan obligats a assistir almenys al 80% de les classes per obtenir el certificat de notes per part de la UAB. En cas no complir aquest requeriment, la UAB no emetrà cap certificat.

En el cas dels estudiants de grau de la UAB, l’estudiant ha de presentar el certificat de les assignatures superades a la gestió acadèmica de la seva facultat perquè les incorpori al seu expedient acadèmic com a assignatures optatives. Les assignatures que cursin no poden formar part del seu pla d’estudis i s’incorporen a l’expedient acadèmic una vegada superades amb la qualificació APTE, és a dir, sense qualificació numèrica. Així mateix, l'estudiant ha d'abonar el 15% del preu del crèdit oficialL’estudiant de grau de la UAB té la possibilitat de fer fins a 36 crèdits ECTS de la seva titulació, si aquesta té un total de 240 crèdits, i 27 crèdits ECTS, si té un total de 180 crèdits, a la UAB Barcelona Summer School.

 


ALLOTJAMENT AL CAMPUS UAB


Vila Universitària - Residències

La Vila Universitària és l’àrea residencial del campus de la UAB, situada en un terreny natural rodejat de verds parcs i boscos. Amb l’ambient confortable i relaxant que ofereix la Vila no trigaràs en sentir-te com a casa. Només uns pocs minuts a peu separen la Vila Universitària de la estació de tren de Bellaterra, la qual gaudeix de connexió directa amb el centre de Barcelona (a només 20 km de distància), al que també és fàcil accedir-hi per carretera. Des de l’àrea residencial, a peu, es poden abastar les facultats de la UAB i més de 40 centres de recerca.

Dintre de la Vila universitària hi ha 812 apartaments de diferents formes i mides amb capacitat d’allotjar fins a 2.193 persones (24 dels quals estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda).

Tots els apartaments tenen una habitació amb dos llits, un lavabo, una cuina totalment equipada i una sala d’estar. Les tovalloles i la roba de llit estan incloses.

Per a més informació: https://vilauniversitaria.uab.cat/en/
 
Per a les reserves: contacteu amb vila@vilauniversitaria.com i pregunteu per Aldara Gonzalez. Haureu d’explicar-li que esteu inscrits a la UAB Barcelona Summer School per tal d’obtenir un descompte especial. Utilitzeu “UABSUMMER2020” com a codi promocional i rebreu condicions especials a l’hora de reservar.


Hotel Campus

Les 104 habitacions del Hotel Campus estan totalment equipades amb aire condicionat i calefacció, nevera “mini-bar”, TV per satèl·lit, escriptori, lavabo, caixa forta digital i accés Wi-Fi lliure
 
Per a més informació: https://www.exehotels.co.uk/exe-campus.html 


Serveis i Prestacions de l'Àrea Residencial del Campus UAB

  • 2 restaurants i 1 cafeteria al Hotel Campus
  • 2 bars/restaurants a la recepció de l’àrea residencial
  • Piscina descoberta, camp de futbol, pista de volleyball platja. 2 taules de ping-pong, 2 cistelles de basquetbol i jardí.
  • Papereria i botiga de llaminadures, verduleria, bugaderia i dues terminals ATM.
  • Servei de seguretat 24/7
  • Wi-Fi a l’exterior


Instal·lacions Esportives del Campus UAB

Les instal·lacions esportives de la UAB, situades al voltant de l’àrea residencial del Campus UAB són, en quant a varietat i qualitat, un dels complexes esportius més ben equipats de Catalunya.
Inclouen dues piscines cobertes, una piscina exterior, un gimnàs, sala “fitness”, pistes de tenis, pàdel i “squash”, un pavelló esportiu interior, un camp de futbol de gespa artificial, una paret rocosa d’escalada, una pista de volleyball platja, una sauna, guixetes i un solàrium. A més hi ha 6 rutes naturals al Campus UAB.

Tots els estudiants de la UAB Barcelona Summer School 2020 tindran accés gratuït.

Per a més informació: http://www.uabcampus.cat/en/sporting-facilities.php
 

ALLOTJAMENT A BARCELONA

Barcelona Centre Universitary (BCU)

El BCU ofereix allotjament al centre de Barcelona.
 

Per a les reserves: cliqueu al següent enllaç: bcu.cat/en/accommodation-in-barcelona. Existeix un 10% de descompte per als estudiants inscrits a la UAB Barcelona Summer School. Demaneu pel codi promocional “UABSUMMER2020”. 


Resa Housing

Resa Housing ofereix apartaments i habitacions per a estudiants al centre de Barcelona.
 
Per a les reserves: Si us plau poseu-vos en contacte mitjançant aquesta adreça: shortstays@resahousing.com. Demaneu pel codi promocional “UABSUMMER2020” per a obtenir un 10% de descompte. 

El Programa Social “Buddy Programme” per a la UAB Barcelona Summer School té l’objectiu de permetre als estudiants internacionals que participen a la UAB Summer School trobar-se amb estudiants de la UAB per tal de conèixer la nostra cultura i de participar en les activitats de la universitat.

 

Setmana 1
 
Per determinar
   
Per determinar
   
Per determinar
Setmana 2  
   
Per determinar
   
Per determinar
   
Per determinar
   
Setmana 3  
   
Per determinar
   
Per determinar
 


Els participants de la UAB Barcelona Summer School podran accedir de franc al Servei d'Activitat Física (SAF). Per a accedir al SAF els estudiants han d'informar a summer@uab.cat.