UAB Barcelona Summer School

Make the best of your summer

La UAB Barcelona Summer School comprén una oferta formativa d'assignatures de grau en una gran multitud d'àmbits que es duu a terme des de finals de juny a finals de juliol, una vegada finalitzat el curs acadèmic ordinari. La majoria dels cursos s'imparteixen en anglès i els alumnes poden obtenir entre 6 i 12 ECTS en dos períodes de 3 setmanes. 

Cursos en anglès
La major part dels cursos s'imparteixen en anglès


6 ECTS
6 European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS) per assignatura


Programa Social
 Programa Social: una experiència d'internacionalització a Barcelona


Entorn natural

Cursos en el campus de la UAB, un entorn natural que ofereix els millors serveis: esports, oci, cultura i allotjament


Prop de Barcelona
A 35 minuts del centre de Barcelona
 

Calendari
2 períodes de 3 setmanes des de finals de Juny a finals de juliol
 

Universitat de prestigi


Una de les millors universitats en els rànquings internacionals més importants

 

Matrícula

Inscripció oberta per estudiants internacionals i nacionals a partir de meitats de març 2021.

Inscripció oberta per estudiants UAB a partir del 14 de maig 2021.

Apunta't al primer períodeApunta't al segon període

Manual d'instruccions per a la inscripció

Primer període: del 21 de juny al 9 de juliol de 2021. De dilluns a divendres, de 9:00 a 12:30h. *El dijous 24 de juny és festa autonòmica.

Preu: 850€ per assignatura (6 ECTS) / 200€ per estudiants de la UAB

Les inscripcions d’estudiants internacional i nacionals (no UAB) abans del 30 d’Abril tindran un 20% de descompte

Segon període: del 12 al 30 de juliol de 2021. De dilluns a divendres, de 9:00 a 12:30h.

Preu: 850€ per assignatura (6 ECTS) / 200€ per estudiants de la UAB.

Les inscripcions d’estudiants internacional i nacionals (no UAB) abans del 30 d’Abril tindran un 20% de descompte.


   

 

La UAB Barcelona Summer School comprèn una oferta formativa d’assignatures d’un gran ventall d’àmbits acadèmics, que es duran a terme en format presencial (sempre i quan la situació de la COVID-19 ho permeti) des de finals de juny a finals de juliol, un cop finalitzat l’any acadèmic ordinari. El cursos s’imparteixen majoritàriament en anglès en programes intensius de, com a mínim, 55 hores lectives, compresos en un cicle de tres setmanes.

Les classes es duran a terme als matins, en la franja horària 9:00-12:30h. Hi haurà dos períodes diferents perquè els estudiants que vulguin puguin fer un màxim de dues assignatures, una per a cada període. Es recomana que els estudiants dediquin entre dues i tres hores d’estudi al dia per compte propi.

La UAB Summer School està oberta a estudiants de grau i de postgrau, tant locals com internacionals. Els estudiants de grau, internacionals i locals, han d’haver cursat el primer any del grau o almenys el 50% de les assignatures del primer any. Així mateix, és molt recomanable disposar d'un bon coneixement de la llengua vehicular.

Els estudiants de grau de la UAB poden matricular-se a un màxim de 12 ECTS, que equivalen a dues assignatures, una per a cada període del programa, que podran ser reconegudes a l’expedient de l’estudiant com a crèdits optatius de la titulació. No obstant això, els estudiants de la UAB no poden cursar cap assignatura que formi part del pla d'estudis del seu grau encara que no vulguin el reconeixement. Els estudiants de postgrau poden cursar qualsevol assignatura però no la poden incorporar al seu expedient.  Els UAB Alumni Premium tindran el preu d'estudiant UAB. Per a qualsevol dubte o consulta sobre la inscripció cal dirigir-se a summer@uab.cat.

Els estudiants de les universitats que formen part de les xarxes ECIU Consortium i CASA (Consortium for Advanced Studies Abroad) tenen un 20% de descompte sobre el preu d’inscripció. 

Els estudiants no UAB que s'inscriguin abans del 30 d'abril obtindran un 20% de descompte del preu oficial.

Els estudiants del programa estan obligats a assistir almenys al 80% de les classes per obtenir el certificat de notes per part de la UAB. En cas de no complir aquest requeriment, la UAB no emetrà cap certificat.

Les assignatures permeten obtenir 6 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

En el cas dels estudiants internacionals, la universitat d'origen pot transferir els crèdits a l'expedient acadèmic de l'estudiant (depenent de les regulacions d'aquesta universitat), especialment si té un programa de mobilitat en actiu amb la UAB. Els estudiants del programa estan obligats a assistir almenys al 80% de les classes per obtenir el certificat de notes per part de la UAB. En cas no complir aquest requeriment, la UAB no emetrà cap certificat.

En el cas dels estudiants de grau de la UAB, l’estudiant ha de presentar el certificat de les assignatures superades a la Gestió Acadèmica de la seva facultat perquè les incorpori al seu expedient acadèmic com a assignatures optatives. Les assignatures que cursin no poden formar part del seu pla d’estudis i s’incorporen a l’expedient acadèmic una vegada superades amb la qualificació APTE, és a dir, sense qualificació numèrica. A la UAB aquesta qualificació no modifica la nota mitjana de l’expedient acadèmic. Així mateix, l'estudiant ha d'abonar el 15% del preu del crèdit oficialL’estudiant de grau de la UAB té la possibilitat de fer fins a 36 crèdits ECTS de la seva titulació, si aquesta té un total de 240 crèdits, i 27 crèdits ECTS, si té un total de 180 crèdits, a la UAB Barcelona Summer School.

Els estudiants que cursin a la UAB Barcelona Summer School rebran el seu certificat a l'adreça del correu electrònic facilitada abans del 15 de setembre.

Forma part de la comunitat UAB Barcelona Summer School participant en el Buddy Program. Tindràs l'oportunitat de viure telemàticament un context internacional participant en activitats que van més enllà de la docència. 

A l'UABBSS disposareu  d'un espai on compartir vivències amb estudiants d'altres països i aprendre de diferents cultures, a més de donar a conèixer la vostra. S'oferirà un espai en el que es realitzaran activitats que us faran viure aquesta experiència internacional del Summer School. 

 

Buddy Tandem Practica idiomes amb un/a company/a del UAB Barcelona Summer School. Coneix Catalunya a través de la seva gent. 
Buddy Cuina Receptes del món: Coneix i assaboreix els millors àpats del món.
Buddy Ganapies Descobreix el món casteller. 
Buddy Quizz Posa't a prova i participa en concursos online amb els teus companys/es de la comunitat Summer.
Buddy Esport Fes activitat esportiva amb la UAB a kilòmetres de distància 
buddy Aprèn a ballar swing i gaudeix d'espectables de dansa. 
Buddy Cultura Escolta la millor música feta la universitat. 
bola_Catala Aprèn les teves primeres paraules en català.  
Buddy Escacs Participa en un torneig on line d'escacs. 


 

ALLOTJAMENT AL CAMPUS UAB


Vila Universitària - Residències

La Vila Universitària és l’àrea residencial del campus de la UAB, situada en un terreny natural rodejat de verds parcs i boscos. Amb l’ambient confortable i relaxant que ofereix la Vila no trigaràs en sentir-te com a casa. Només uns pocs minuts a peu separen la Vila Universitària de la estació de tren de Bellaterra, la qual gaudeix de connexió directa amb el centre de Barcelona (a només 20 km de distància), al que també és fàcil accedir-hi per carretera. Des de l’àrea residencial, a peu, es poden abastar les facultats de la UAB i més de 40 centres de recerca.

Dintre de la Vila universitària hi ha 812 apartaments de diferents formes i mides amb capacitat d’allotjar fins a 2.193 persones (alguns estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda).

Tots els apartaments tenen una habitació amb dos llits, un lavabo, una cuina totalment equipada i una sala d’estar. Les tovalloles i la roba de llit estan incloses. Totes les cambres tenen accés a Wi-Fi. 

Per a més informació: https://vilauniversitaria.uab.cat/en/
 
Per a les reserves: contacteu amb ania.torrell@uab.cat i pregunteu per Ania Torrell. Haureu d’explicar-li que esteu inscrits a la UAB Barcelona Summer School per tal d’obtenir un descompte especial. Utilitzeu “UABSUMMER2021” com a codi promocional i rebreu condicions especials a l’hora de reservar.
 

Família amfitriona a Barcelona

La família amfitriona és la millor manera d’experimentar d’una forma més intensa l’estil de vida espanyol. Es tracta de famílies molt hospitalàries que proporcionen àpats i confort. Aquest tipus d’allotjament està destinat a estudiants que prefereixin ser a prop de la cultura espanyola i l’estil de vida barcelonès.

  • Tots els apartaments són en un districte cèntric de Barcelona ciutat, ben connectats amb el nostre Campus Bellaterra
  • Les famílies amfitriones són sinònim d’aprenentatge. És la millor manera d’aprendre bona pronunciació: podràs practicar i escoltar l’idioma i aprendràs molt més ràpid.
  • Habitació individual amb esmorzar i sopar 784€ + (10%IVA).


Per a més informació contacta: Esther.cucala@uab.cat

 

Hotel Campus

Les 104 habitacions del Hotel Campus estan totalment equipades amb aire condicionat i calefacció, nevera “mini-bar”, TV per satèl·lit, escriptori, lavabo, caixa forta digital i accés Wi-Fi lliure.
 
Per a més informació: https://www.exehotels.co.uk/exe-campus.html 


Serveis i Prestacions de l'Àrea Residencial del Campus UAB

  • 2 restaurants i 1 cafeteria al Hotel Campus
  • 2 bars/restaurants a la recepció de l’àrea residencial
  • Piscina descoberta, camp de futbol, pista de volleyball platja. 2 taules de ping-pong, 2 cistelles de basquetbol i jardí.
  • Papereria i botiga de llaminadures, verduleria, bugaderia i dues terminals ATM.
  • Servei de seguretat 24/7
  • Wi-Fi a l’exterior


Instal·lacions Esportives del Campus UAB

Les instal·lacions esportives de la UAB, situades al voltant de l’àrea residencial del Campus UAB són, en quant a varietat i qualitat, un dels complexes esportius més ben equipats de Catalunya.
Inclouen dues piscines cobertes, una piscina exterior, un gimnàs, sala “fitness”, pistes de tenis, pàdel i “squash”, un pavelló esportiu interior, un camp de futbol de gespa artificial, una paret rocosa d’escalada, una pista de volleyball platja, una sauna, guixetes i un solàrium. A més hi ha 6 rutes naturals al Campus UAB.

Tots els estudiants de la UAB Barcelona Summer School 2021 tindran accés gratuït.

Per a més informació: http://www.uabcampus.cat/en/sporting-facilities.php
 

ALLOTJAMENT A BARCELONA

Barcelona Centre Universitary (BCU)

El BCU ofereix allotjament al centre de Barcelona.
 

Per a les reserves: cliqueu al següent enllaç: bcu.cat/en/accommodation-in-barcelona. Existeix un 10% de descompte per als estudiants inscrits a la UAB Barcelona Summer School. Demaneu pel codi promocional “UABSUMMER2021”. 

Per a més informació: info@bcu.cat


Resa Housing

Resa Housing ofereix apartaments i habitacions per a estudiants al centre de Barcelona.
 
Per a les reserves: Si us plau poseu-vos en contacte mitjançant aquesta adreça: shortstays@resahousing.com. Demaneu pel codi promocional “UABSUMMER2021” per a obtenir un 10% de descompte.