Sala de premsa Premsa i mitjans

Nova iniciativa per afavorir la transferència de la recerca sobre Abandonament Escolar Prematur

Jornada Abandonament Escolar
La comunitat de recerca estratègica (CORE) d'Educació i Ocupabilitat de la UAB organitza, el dijous 28 de febrer, una sessió per reunir investigadors que fan recerca sobre Abandonament Escolar Prematur i agents del territori que promouen projectes d'aquest àmbit. La trobada és oberta al personal de recerca interessat en assistir-hi.

14/02/2019

El cafè temàtic és una nova iniciativa de la CORE d'Educació i Ocupabilitat que vol ser una reunió informal, un espai de trobada i reflexió entre investigadors i agents del territori que treballen en un mateix àmbit. L'objectiu és incentivar la transferència i facilitar possibles col·laboracions entre universitat i administració i/o empreses.

La jornada sobre Abandonament Escolar Prematur començarà amb una breu explicació de les línies de recerca. Els grups de la UAB que participaran en aquest primer cafè temàtic seran:

Després, els agents del territori presentaran els projectes amb què estan treballant. De moment han confirmat la seva assistència els responsables de les iniciatives següents:
 
  • Projecte de Mentoria a Sabadell Nord
  • Projecte sobre Abandonament Escolar Prematur de Sabadell dins del Pla d'Eqxit Educatiu
La reunió es portarà a terme a la Sala de Juntes de la Facultat d'Educació de 10 a 12 h. Si esteu interessats a participar-hi, escriviu a core.educacio.ocupacio@uab.cat.

Aquesta activitat compta amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i es cofinaça amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Més informació: Cafè Temàtic sobre Abandonament Escolar Prematur