Nova guia en PDF: com accedir al grau UAB

Guia d'accés als estudis de grau de la UAB

La nova guia recull la informació bàsica sobre les vies d’accés al grau UAB explicada de manera pràctica i clara, amb els enllaços necessaris per ampliar la informació. 

15/02/2018

La UAB presenta una nova guia útil en PDF a partir de les preguntes més freqüents que ens plantegeu els futurs estudiants i pares en les Portes Obertes, el Saló de l’Ensenyament, Dia de les Famílies o quan la UAB us visita en instituts o centres de secundària: Com funciona l’admissió al grau? Haig de fer alguna prova? Com es reparteixen les places? Què és la nota de tall? Com puc canviar de grau? Com s’accedeix amb estudis estrangers? Com puc accedir amb més de 25 anys?... Te la pots descarregar aquí  
 
Què trobaràs en aquesta nova guia?
 
  • Les qüestions generals: la resposta a preguntes generals sobre com accedir al grau de la UAB. Per exemple, quantes places hi ha per a cada grau i com es reparteixen entre les vies d’accés, què és la preinscripció, com i quan cal fer-la, perquè hi ha diverses assignacions i què és la nota de tall.
  • Com accedir al grau UAB des de batxillerat o des de cicle formatiu: la PAU, quines assignatures ponderen, la preinscripció a l’Accesnet, com sol·licitar plaça des d’altres comunitats autònomes, com calcular la teva nota d’admissió.
  • Quina és la teva via d’accés: si estàs pensant en fer un grau a la UAB, quins requisits has de complir segons la teva formació prèvia, la teva edat o si has estudiat secundària a un altre país. I quines vies d’accés pots combinar.
  • Com canviar d’estudis: quins requisits has de complir per sol·licitar el canvi i com fer-ho.  
  • Més informacions que, com a futur estudiant, et poden interessar.
 
Les Guies de la UAB estan disponibles a www.uab.cat/guies-pdf. Només has de seleccionar les que vols rebre i te les enviem de manera immediata al teu correu electrònic. I, per descomptat, són gratuïtes.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies