Nova edició del taller 'Emprenedoria social i col·laborativa' amb reconeixement d'1 crèdit ECTS

Economia social i col·laborativa

Organitzat per UAB-Emprèn i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, ensenya com emprendre un projecte d'economia social i col·laborativa. S'impartirà tres dijous de març i un d'abril, en horari de matins, a l'espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica. Inscripcions fins el 2 de març.

17/12/2019

La UAB torna a oferir un taller on l'alumnat aprèn, mitjançant casos d’èxit i exemples de bones pràctiques, els passos a seguir per a emprendre un projecte social amb eines i elements d’una plataforma col·laborativa. En les sessions es treballa tant la generació de la idea, com les habilitats i les competències necessàries (lideratge i creativitat, entre altres) per al desenvolupament inicial del projecte.
 
Aquests són els detalls organitzatius del taller:

  • Calendari i horari:

12 març de 2020: Seminari sobre l’Economia Col·laborativa (3 hores), de 10.00 a 13.00 h.
19 març de 2020: Taller sobre Lideratge i Gestió Compartida (4 hores), de 9.00 a 13.00 h.
26 març de 2020: Taller sobre Creativitat i Generació d’Idees (3 hores), de 10.00 a 13.00 h.
16 abril de 2020: Experiències d’Emprenedors (2 hores), de 10.00 a 12.00 h.

  • Lloc: Espai UAB-Emprèn (plaça Cívica, Edifici RR, Planta Primera).
  • Crèdits ECTS: 1 crèdit ECTS en activitats de reconeixement acadèmic (pels Graus).
  • Hores totals: 25 hores (12 hores presencials i 13 hores no presencials desenvolupant una idea basada en economia col·laborativa).
  • Places: s'ofereixen 25 places que s'adjudicaran per ordre d'inscripció.
  • Data límit d’inscripció: fins el 2 de març, sempre que hi hagi places disponibles.
  • Preu: 25 euros.

Per tal d'inscriure's, cal fer l'ingrés al següent número de compte:
Fiare Banca Ètica
IBAN: ES6715500001280001041722
BIC: ETICES21XXX

Un cop fet el pagament, cal emplenar aquest correu electrònic i enviar-lo, amb el comprovant com a document adjunt, a formacio@cooperativestreball.coop.

Per superar l’activitat és imprescindible una assistència mínima del 80%. Després de finalitzar el taller, l'alumnat rebrà per correu electrònic el certificat que haurà de presentar a la Gestió Acadèmica de la seva Facultat o Escola per tal de poder convalidar el crèdit ECTS.
 
El taller Emprenedoria social i col·laborativa és una iniciativa del programa UAB-Emprèn en col·laboració amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, i està dissenyada per dotar l’alumnat de la UAB de competències transversals que millorin la seva ocupabilitat i el facin més competitiu en el món professional.

 

Notícies relacionades

Spring challenges

Nous reptes de l’ECIU University

L'ECIU University busca fer un impacte real a la societat a través de la resolució de nous reptes. D'entre els vint-i-nou reptes programats per al 2n semestre, la UAB n’ofereix dos.  

Totes les notícies