Nova convocatòria de les beques "Proof of Concept" de la UAB

Nova convocatòria de les beques

La UAB ha obert la segona convocatòria dels ajuts "Proof of Concept", que tenen com a objectiu accelerar la transferència de coneixement dels grups de recerca de la Universitat. El pressupost  màxim per a cada projecte serà de 40.000 €. La sol·licitud de la beca s’ha de tramitar abans del dia 15 de desembre.

18/11/2019

Poden ser beneficiaris d'aquesta convocatòria els projectes de transferència en els quals la UAB sigui propietària o copropietària del coneixement i la tecnologia prèvia, i dels resultats pels quals es sol·licita l’ajut.

Les "Proof of Concept" són un instrument propi de la Universitat per accelerar la transferència per mitjà de la realització d'estudis que permetin avançar en la maduració dels projectes. Aquests ajuts estan pensats per finançar proves de concepte que validin la investigació i l'apropin al mercat i a la societat.

El pressupost assignat a aquesta convocatòria és de 200.000€ i l’import màxim per a cada projecte serà de 40.000 €.

La sol·licitud de la beca s’ha de tramitar abans del dia 15 de desembre. Al portal de beques i ajuts hi ha el model de sol·licitud que s’ha d’enviar al correu electrònic o.patents@uab.cat

Aquests ajuts tenen el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i es cofinancen amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Vídeos dels projectes guanyadors de l’última edició

 

Notícies relacionades

Concurs final de les idees més innovadores en smart food

Arriba el concurs final de les idees més innovadores en smart food

Dijous 19 de desembre, a les 11.00h, tindrà lloc a la seu del Parc de Recerca UAB el concurs final del Programa Generació d'Idees dedicat a la innovación en l'àmbit de l'smart food. Els cinc millors projectes sorgits d’aquesta iniciativa d’emprenedoria competiran davant d’un jurat expert.

Totes les notícies