Nova convocatòria de beques predoctorals de La Caixa

 imatge_lacaixa

En total seran 185 ajuts repartits en diferents categories, els quals tindran un termini de sol·licitud entre el 31 de gener i el 20 de març del 2019. Les sol·licituds presentades posteriorment hauran de ser enviades a recerca.respon@uab.cat

08/01/2019

La Caixa ha anunciat aquesta setmana la nova convocatòria de beques predoctorals que  atorga anualment.
 
En total seran 185 ajuts repartits en diferents categories, els quals tindran un termini de sol·licitud entre el 31 de gener i el 20 de març del 2019. Properament les convocatòries en qüestió seran publicades al Portal d’Ajuts i Beques de la UAB.
 
Les beques es desglossen en les següents categories:

1.      75 beques per estudis de màster o doctorat (nacionalitat espanyola) a Europa (menys Espanya). Termini: 31 de gener de 2019.

2.      35 beques per estudis de doctorat INPhINIT Incoming (Només per centres acreditats i disciplines STEM. Qualsevol nacionalitat). Termini: 6 de febrer de 2019.

3.      30 beques per estudis de doctorat INPhINIT Retaining (qualsevol nacionalitat). Termini: 27 de febrer de 2019.

4.      45 beques per estudis de màster o doctorat (nacionalitat espanyola) a Amèrica del Nord o Àsia Pacífic. Termini: 20 de març de 2019.
 
 
Les sol·licituds presentades posteriorment hauran de ser enviades a recerca.respon@uab.cat
 

 

Notícies relacionades

Acte25N2020

La UAB mostra el seu rebuig a les violències masclistes

El 25 de novembre, la UAB ha organitzat un acte institucional amb motiu del Dia internacional contra les violències masclistes. Hi han intervingut el rector Javier Lafuente, la secretària general Esther Zapater i la directora de l'Observatori per a la Igualtat, Maria Prats, en el que ha estat el primer acte del nou equip de govern de la UAB. L'acte inicia un cicle d'activitats que continúa amb una xerrrada de la periodista Cristina Fallaràs, el dijous, 26 de novembre.

Totes les notícies