Nous horaris dels serveis de restauració del campus a partir del 18 de gener

Bars i restaurants de la UAB

A partir del dilluns, 18 de gener, els bars i restaurants del campus obriran amb nous horaris per donar servei a tota la comunitat universitària, arran de les darreres mesures adoptades en el context de la covid-19.

18/01/2021

A partir del dilluns, 18 de gener, els bars i restaurants del campus obriran amb nous horaris per donar servei a tota la comunitat universitària, arran de les darreres mesures adoptades en el context de la covid-19.

Els serveis de restauració que obriran a partir del 18 de gener són els següents: Rectorat (de 8 a 12 h), Lletres-Psicologia (de 8 a 14 h), Enginyeria (de 8 a 12 h), Ciències Socials (de 8 a 15.30 h) i Plaça Cívica (de 8 a 15.30 h). Tots els restaurants oberts oferiran cafès, begudes, pastes i entrepans de 8 a 9.30 h i entre les 9.30 i les 13 h oferiran menjar i begudes per emportar. A partir de les 13 h, el bar de Ciències Socials i el de la Plaça Cívica, a més, prepararan plats combinats i la cafeteria de Lletres i Psicologia oferirà menjar o begudes per endur.

La UAB disposa d'un web en què recull tots els restaurants dels campus de Bellaterra i de Sabadell, tant els gestionats pel Servei de Restauració com la resta d'establiments que es troben al campus. Inclou un mapa on estan geolocalitzats els restaurants de la UAB, a més d'informació pràctica sobre horaris, oferta i dades de contacte. 

D'altra banda, un altre apartat sobre alimentació i salut facilita informació sobre controls sanitaris i sobre alimentació sense gluten i sense al·lèrgens, i l'apartat "Restauració responsable" explica les campanyes i iniciatives de la UAB relacionades amb sostenibilitat i justícia social en l'àmbit alimentari.

Qualitat acreditada

Els bars i restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També s'hi pot trobar aliments ecològics. Tots els establiments del campus disposen de dues acreditacions concedides pel Departament de Salut de la Generalitat: l'acreditació AMED (Establiments promotors de l'Alimentació Mediterrània) i l'acreditació AQUÍ SÍ – Fruita i Salut (establiments promotors del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat).

D'altra banda, a l'apartat "Carta de serveis" del web, s'explica el funcionament i els compromisos de qualitat dels bars restaurant de la UAB amb l'objectiu de fomentar la millora contínua i l'augment del grau de satisfacció dels usuaris.

Més informació: Menjar a la UAB. L'oferta de restauració de la universitat

 

Notícies relacionades

Els tres guanyadors del premi

Millor projecte d’investigació sobre Dret Financer i Tributari

Els professors de la Facultat de Dret, Zuley Fernández, Miguel Ángel Sánchez Huete i José Antonio Fernandez, són els autors d'un projecte de recerca considerat el millor projecte d’investigació sobre Dret Financer i Tributari del 2020, que ha guanyat els Premis Jurídics Ferrer Eguizábal.

Totes les notícies