Nicolás Barbieri rep el II Premi AECPA a la Innovació Docent

Nicolás Barbieri

Un projecte que fa que estudiants de ciències polítiques elaborin treballs en forma de reportatge radiofònic ha rebut el premi a la innovació docent de l'Associació Espanyola de Ciència Política i de l'Administració. El coordinador és Nicolás Barbieri.

10/05/2019

Nicolás Barbieri, professor del Departament de Ciència Política i de Dret Públic de la UAB, ha rebut el II Premi AECPA a la Innovació Docent, que atorga l'Associació Espanyola de Ciència Política i de l'Administració. Barbieri ha estat guardonat pel projecte "Radiopolis: innovació en la docència en ciència política a través de la ràdio".

En aquest projecte,  l'alumnat de l'assignatura "Anàlisi de polítiques públiques" elabora el seu treball de curs en format de reportatge de ràdio. El treball es desenvolupa en col·laboració amb l'alumnat de comunicació audiovisual, la Facultat de Ciències de la Comunicació i la plataforma UAB Campus Mèdia. Els reportatges s'emeten per UABRàdio i estan disponibles al web. Els objectius d'aquest projecte són: millorar el procés d'aprenentatge mitjançant una metodologia d'aprenentatge actiu, promoure la col·laboració entre estudiants de ciència política i de comunicació audiovisual i impulsar la transversalitat en la innovació docent.

Barbieri és doctor en ciència política i investigador de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB. La seva recerca es concentra en l'anàlisi del canvi de les polítiques públiques, particularment en l'àmbit de les polítiques socials i culturals. Ha estat investigador convidat en la Université de Montpellier (França) i en les universitat argentines Nacional de Avellaneda i Nacional de Tres de Febrero. Ha publicat llibres, capítols de llibres i articles en revistes internacionals, i és autor del blog http://ubicarse.net.

Més informació: Radiopolis

 

Notícies relacionades

Totes les notícies