NEXConfUAB, nou esdeveniment virtual que connecta el món acadèmic i el professional a l’Escola d’Enginyeria

NexconfUAB

Del 7 al 9 d’octubre se celebra la #NEXConfUAB, un espai televisiu virtual per conèixer i debatre sobre l’impacte de les tecnologies en la societat actual i post-covid i facilitar el contacte de l'alumnat amb empreses del sector. Els participants que s'hi inscriguin podran seguir l'emissió de TV i participar-hi online.

30/09/2020

L'esdeveniment substitueix l'edició 2020 de la #MEMEnginy, la fira tecnològica i d'ocupació del centre, i aplega també les jornades de benvinguda d'inici de curs, que no s'han pogut celebrar enguany per la Covid-19. En aquest sentit, el primer dia s'emetrà una entrevista amb Ramón Vilanova, director de l'Escola. 

NEXConfUAB seguirà la lògica d’un programa de televisió. S'emetrà des d’un plató creat a l'espai de l'OpenLab de l'Escola d'Enginyeria amb la col·laboració de l'equip del Campus Mèdia de la Universitat. A través d'una realització en directe, s'hi duran a terme demostracions, entrevistes, conferències i taules rodones, entre altres activitats. En paral·lel, hi haurà espais virtuals personalitzats d'ocupabilitat i pràctiques professionals, que posaran en contacte l'alumnat amb les empreses participants del seu interès. La trobada compta amb la participació de membres del Consell d'Estudiants de l'Escola d'Enginyeria pel que fa a la seva difusió, suport logístic i organització.

L'acte d'inauguració comptarà amb la participació del vicerector de Relacions Internacionals i d'Alumnat de la Universitat, Màrius Martínez, el director de l'Escola, Ramón Vilanova, i Esther Pinyol, Project Manager Internacional en Barcelona Digital Talent (MWC y Generalitat de Catalunya), que oferirà una xerrada.

Les persones interessades en assistir-hi tindran l’oportunitat de seguir l'esdeveniment per streaming i poden inscriure-s’hi a través d’aquest formulari.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat