NanoEduca rep el Premi Nacional de Comunicació Científica

NanoEduca

El programa NanoEduca, amb participació de la UAB, ha guanyat el Premi Nacional de Comunicació Científica 2018 atorgat pel Govern de la Generalitat i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) per "la seva tasca d’introduir la nanociència i la nanotecnologia entre l’alumnat i professorat de secundària i batxillerat".

08/01/2019

El Govern de la Generalitat i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) han atorgat el Premi Nacional de Comunicació Científica 2018 al programa NanoEduca, una iniciativa conjunta de la Universitat de Barcelona, l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa (CESIRE), amb l’objectiu de formar el professorat de secundària en nanociència i nanotecnologia i generar materials d’aprenentatge pràctics que es puguin aplicar a l’aula.
 
Per part UAB, participen en el programa dues professores del Grau en Nanociència i Nanotecnologia, la Dra. Gemma Garcia del Departament de Física com a coordinadora UAB i la Dra. Julia Lorenzo del Institut de Biotecnologia i de Biomedicina com a membre de l’equip de treball.
 
El programa es divideix en tres línies d’acció complementàries: formació de professorat; Nanokit (maletes pedagògiques disponibles en préstec gratuït als Centres de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació); i concurs anual de pòsters i vídeos sobre nanotecnologia.
 
Des del 2015, els continguts de NanoEduca han arribat a més de 6.000 alumnes de més de 300 centres educatius, principalment a Catalunya però també al País Basc, la Comunitat de Madrid i la ciutat austríaca de Salzburg.
 

Més informació:
http://nanoeduca.cat/

 

Notícies relacionades

Totes les notícies