Mor Pepa Badell, professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació

Ens deixa Pepa Badell, professora de la Facultat de Ciències Comunicació

Lamentem la mort de Pepa Badell, professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació durant 25 anys. La Universitat vol expressar el condol més sincer a la seva família i a les seves amistats, compartint el sentiment per la seva trista pèrdua.

11/02/2019

La professora Pepa Badell ens va deixar el passat dijous 7 de febrer després de 25 anys impartint classes a la Facultat de Ciències de la Comunicació. Va ser alumna de la tercera promoció (1973-1978) i es llicencià en Ciències de la Informació, secció Periodisme (1978). Després va desenvolupar una llarga carrera com a Redactora al Diari de Barcelona (1975-1978), El Periódico de Catalunya (1979-1987), el seminari El Món (1981-1982), als informatius de TVE (1987-1990) i dirigint diversos projectes relacionats amb l’edició de diferents publicacions municipals i sectorials fins que en començar l’any 2000 va crear una empresa pròpia, Nous Formats en Comunicació, que va compaginar amb la seva tasca docent.
 
Badell era una experta en qüestions multimèdia i les noves formes de periodisme derivades de la digitalització i l’aparició d’internet. Enguany impartia assignatures com “Gèneres i Formats Audiovisuals Multimèdia” i “Producció i Expressió Periodística en Multimèdia i Interactius” i era tutora de Treballs de Fi de Grau en el grau de Periodisme.
 
La Universitat fa arribar el condol més sincer a totes les persones que la coneixien i l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.
 

 

Notícies relacionades

AnnaEspinal

Ens ha deixat l'Anna Espinal, PAS i PDI de la UAB

Ens ha deixat l'Anna Espinal Berenguer, PAS del Servei d'Estadística Aplicada i professora associada al Departament de Matemàtiques. Feia gairebé 30 anys que treballava a la UAB, desenvolupant tasques de suport a la recerca i docència.

DavidGarciaDorado

Mor el professor de Medicina, David García-Dorado

Ens ha deixat el catedràtic del Departament de Medicina de la UAB, David García-Dorado García. Era cap del servei de cardiologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron i del grup de recerca en malalties cardiovasculars.

Totes les notícies