Millores al menjador per al personal i en equipaments de l’Edifici Blanc

Renovació equipament del menjador per al personal FUAB

La Fundació ha encetat l’any 2018 amb noves millores en equipaments i infraestructures en diversos espais de treball, entre les quals destaca la renovació del mobiliari del menjador per al personal, obert a la utilització de tothom, i el subministrament de 4 noves fonts a l’Edifici Blanc.

30/01/2018

La renovació del menjador per al personal, situat a l’Hotel Campus, ha consistit en la substitució del mobiliari en mal estat i l'increment del nombre de taules i cadires en 22 places, de manera que el menjador disposa ara de 74 places. Això possibilita que es deixin de fer servir diferents sales de l'Edifici Blanc com a menjador del personal. 

Una altra intervenció ha estat la recuperació del terra- abrillantament i neteja-, i s’han afegit 2 nous microones. A part de les principals accions de millora, que han tingut lloc durant els dies de vacances de Nadal, també s'han incorporat contenidors de reciclatge i resta un distribuïdor de paper.
 
Per altra banda, la Fundació també ha decidit modificar alguns equipaments de l’Edifici Blanc, a causa del gran nombre de persones que hi estudien i treballen. Una de les novetats és l’ampliació del subministrament d’aigua, mitjançant la col·locació de 4 noves fonts repartides a cada planta (baixa, primera, segona i tercera) per fomentar la disminució de consum de plàstic. La finalització de les instal·lacions es preveu a mitjans del mes de febrer.
 
Aposta per la responsabilitat col·lectiva

La FUAB també ha apostat per un consum de cafè i beguda més sostenible, principalment fomentant l’ús i recollida de gots compostables. A més, les màquines de vending ofereixen un descompte en cas de portar got propi. La Fundació també ha volgut reforçar el seu compromís social amb la distribució de cafè de comerç just.

A partir d’ara, les màquines expenedores s’apagaran de les 21:30 a les 7:30 hores, així com els períodes de vacances. Les màquines de menjar i beguda de la tercera planta també s’han substituït per a l’eliminació de soroll i la transmissió de vibracions a l’estructura de l’edifici.