Matrícula oberta pels programes Preestablerts de May i Summer 2021

Estudiants internacionals UAB Study Abroad

Per oferir la màxima flexibilitat als estudiants internacionals interessats en fer una estada formativa al campus de la UAB a Barcelona en els propers mesos, enguany es poden combinar els programes de May i Summer triant estudiar 6 o 9 setmanes entre maig i juliol.

25/02/2021

Els programes Preestablerts estan dissenyats per a estudiants internacionals que desitgin estudiar a Barcelona assignatures impartides en anglès o en espanyol dels següents àmbits: Art i Arquitectura, Economia i Política, Empresa, Estudis Mediterranis i Llengües.

Ambdós programes es desenvolupen en tres modalitats d'estudi: presencial, híbrid i 100% online, obtenint-se un certificat de la Universitat Autònoma de Barcelona en finalitzar l'estada, que podrà ser validat per crèdits a la universitat d'origen. Les classes s'imparteixen al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona a la ciutat de Barcelona, un edifici modernista singular que forma part del recinte de l'Hospital de Sant Pau, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, prop de la Sagrada Família de Gaudí.

May 2021 té una durada de 3 setmanes durant el mes de maig, mentre que Summer 2021 són 6 setmanes, amb inici en la segona quinzena de juny. En aquesta edició, la novetat és que es poden combinar en un únic programa de 6 o 9 setmanes, obtenint entre 12 i 24 crèdits ECTS.

La preinscripció per ambdós programes romandrà oberta fins el 16 d'abril, per a May 2021, i fins el 7 de maig, per a Summer 2021.

Tota la informació sobre May 2021

Tota la informació sobre Summer 2021

 

Notícies relacionades

Totes les notícies