Màster GLOBED: admissió oberta fins el 10 de febrer amb beques Erasmus+

master-globed-erasmusplus

Des de dilluns 2 de desembre del 2019 fins el 10 de febrer del 2020 estan obertes les admissions per a la V Edició del màster oficial en Polítiques Educatives per al Desenvolupament Global (GLOBED), amb la possibilitat de sol·licitar la beca Erasmus+ per finançar els estudis universitaris

14/01/2020

Des de dilluns 2 de desembre del 2019 fins el 10 de febrer del 2020 estan obertes les admissions per a la V Edició del màster oficial en Polítiques Educatives per al Desenvolupament Global (GLOBED), amb la possibilitat de sol·licitar la beca Erasmus+ per finançar els estudis universitaris. Aquests estudis tenen una durada de dos cursos acadèmics i la propera edició del programa començarà el proper setembre del 2020.

El màster GLOBED s’imparteix de forma conjunta entre la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Bermen, la Universitat de Glasgow i la Universitat de Xipre. Aquest projecte inclou també un gran nombre d’entitats internacionals (ONG, organitzacions d’ajuda humanitària i desenvolupament , universitats i centres de recerca) que acolliran els estudiants durant les seves pràctiques o durant el treball de camp, facilitant la creació de xarxes de treball i, per tant, les seves opcions de futur professional.

GLOBED té com objectiu establir nous estàndards com a màster oficial en el camp de la globalització, l’educació i el desenvolupament internacional, així com promoure un apropament interdisciplinari focalitzat en les competències que calen per a treballar en aquest sector.

Més informació:

 

Notícies relacionades

Institut de Recerca de l'Esport

La UAB crea l'Institut de Recerca de l'Esport

La UAB ha creat l'Institut de Recerca de l'Esport, un institut marcadament interdisciplinari que aglutina les diferents línies de recerca, formació i transferència relacionades amb el món de l'esport que es duen a terme a la UAB.

CarloComarde

Una metodologia per a un nou paradigma en la previsió de la mortalitat, al CED

L'investigador Carlo Giovanni Camardade, de l’Institut National d’Etudes Démographiques (Paris), oferirà una conferència el dijous, 23 de gener, a la seu del CED, en la qual presentarà una metodologia per a un nou paradigma en la previsió de la mortalitat (entre l'estadística pura i els models demogràfics tradicionals). Ho il.lustrarà amb dades de mortalitat de dones de Dinamarca i d’homes dels Estats Units. 

Totes les notícies