Sala de premsa Premsa i mitjans

María José Romero, graduada en Ciències Biomèdiques a l'Autònoma, protagonista d'una 'UAB Session' internacional

María José Romero

Romero, que és emprenedora del programa UAB-Emprèn, compartirà la seva experiència professional amb l'alumnat de la UAB des de Copenhaguen, on participa en diversos projectes vinculats a la biologia computacional. Serà en una sessió virtual, exclusiva i gratuïta per a estudiants de la Universitat, que es farà el proper 23 de novembre, dimecres, a les 13.00 h a través de Microsoft Teams.

14/11/2022

Una UAB Session internacional des de la capital de Dinamarca

María José Romero, graduada en Ciències Biomèdiques a l’Autònoma i emprenedora del programa UAB-Emprèn, protagonitzarà la propera UAB Session del curs, en aquest cas de forma telemàtica des de Copenhaguen. Organitzades per UAB-Emprèn, les UAB Session són accions formatives exclusives i gratuïtes per a l’alumnat de la Universitat que permeten conèixer de primera mà experiències emprenedores i ampliar competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria.

Després del seu pas per la UAB, Romero va fer el salt a Copenhaguen, on ha cursat un Màster en Bioinformàtica i participa en diversos projectes vinculats a la biologia computacional. Allà, a més, col·labora en una iniciativa sense afany de lucre per apropar el món universitari i la indústria de les Biociències i afavorir una transició més fluïda entre els estudis i el món professional. Per altra banda, enguany ha participat en un projecte de recerca durant cinc mesos en una startup de Silicon Valley de l’àmbit de les Biociències com a part de l’International Innovation Project Program (2IP).

En el seu pas per la UAB, Romero va participar molt activament en el programa UAB-Emprèn, on va guanyar diverses competicions l’any 2019. Per exemple, va alçar-se amb la victòria en la primera edició d’Emprèn Pitch amb el projecte BioPharma, i també a UAB Reptes i STARTUP LAB UAB amb el projecte Green Granja.

Per tal de promoure l’esperit emprenedor i la generació d’idees entre l’alumnat de l’Autònoma, Romero narrarà la seva experiència i conversarà amb els persones assistents a aquesta sessió virtual.

Inscripcions en aquest formulari. Un dia abans de la UAB Session, les persones inscrites rebran un enllaç que els permetrà connectar-s’hi.