Margarita Arboix, reconeguda per la seva trajectòria als premis Sepor d'Or

Premi Sepor

La Fira Nacional, Ramadera, Industrial i Agroalimentària distingeix la trajectòria de persones i institucions amb els premis Sepor. La catedràtica de farmacologia veterinària i rectora de la UAB Margarita Arboix ha rebut el Premi compromís amb el sector.

22/10/2020

Margarita Arboix, rectora de la UAB i catedràtica de farmacologia veterinària, ha estat guardonada amb el Premi compromís amb el sector a l'edició d'enguany dels premis Sepor d'Or, que són lliurats en el marc de la Fira Nacional, Ramadera, Industrial i Agroalimentària. Arboix ha rebut aquesta distinció en reconeixement a la seva "trajectòria, implicació indubtable i aportació al sector". L'acte de lliurament ha tingut lloc avui, 27 d'octubre, en format virtual. La distinció a Arboix ha estat lliurada per Antonio Luengo, conseller d'Aigua, Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Ambient del govern murcià.

Els premis Sepor d'Or, que reconeixen personalitats, empreses i institucions del sector ramader i agroalimentari, arriben enguany a la seva quarta edició. Van ser creats amb motiu del cinquantè aniversari de Sepor, la principal fira nacional del sector, que rep cada any milers de visitants i compta amb centenars expositors nacionals i internacionals. Enguany, degut a la pandèmia de COVID-19, la fira es desenvoluparà en format virtual entre els dies 26 i 29 d'octubre.

Arboix és doctora en ciències biològiques. El 1976, es va incorporar al Departament de Farmacologia de la Facultat de Medicina de la UAB i, el 1985, va passar a desenvolupar la seva docència en els estudis de veterinària. Ha ocupat els càrrecs de subdirectora general de Medicaments Veterinaris a l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris, la Direcció dels Serveis Territorials de Salut a Barcelona i la Direcció General de Recursos Agrícoles i Ramaders del Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí. És rectora de la UAB des de l'any 2016.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Vida terrestre
  • Salut i benestar
  • Indústria, innovació i infraestructures
  • Consum i producció responsables
 

Notícies relacionades

Laura Ruiz Flora, guanyadora de l'accèssit dels IV Premis CEPAC

Una estudiant de Dret, guardonada pel seu TFG sobre el món casteller

L’alumna de la Facultat de Dret, Laura Ruiz Floria, ha obtingut l’accèssit del IV Premi CEPAC (Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells) amb un Treball Fi de Grau sobre la regulació administrativa del món casteller, una temàtica molt poc estudiada segons el jurat.

III Jornades de Compra Pública Socialment Responsable

Els dies 10 i 11 de desembre des de les 9:00 h fins a les 12:30 h tindrà lloc, en format virtual, la tercera edició de CPSR sota el lema "Administracions públiques, Universitats i Societat Civil avançant juntes per a la coherència de polítiques de respecte als drets humans". Més informació fent clic a la notícia. 

Totes les notícies