Les competicions esportives universitàries es donen per finalitzades

Esport Català Universitari
Foto: Esport Català Universitari.

Aquest curs, la UAB ha estat l'entitat amfitriona dels Campionats de Catalunya Universitaris. S'ha pogut realitzar el 90% de les competicions i ara s'ha decidit donar per finalitzats els campionats. S'espera poder organitzar l'edició del curs 2020-2021.

08/05/2020

L'Esport Català Universitari (ECU), l'ens que agrupa totes les universitats catalanes i coordina els Campionats de Catalunya Universitaris, ha decidit donar per finalitzades totes les competicions universitàries que van quedar suspeses el 12 de març degut a l'estat d'alarma i al confinament de la població a causa de la Covid-19.

Abans de la suspensió, es va poder realitzar el 90% de les competicions de les 28 modalitats esportives convocades. Aquest curs, la UAB ha actuat com a entitat amfitriona dels Campionats de Catalunya Universitaris. El Servei d'Activitat Física de la UAB ha organitzat les proves i les instal·lacions esportives de la ciutat de Sabadell han acollit la majoria de les competicions.

Totes les entitats i empreses col·laboradores en els Campionats de Catalunya Universitaris han manifestat el seu interés en continuar col·laborant de cara a la propera convocatòria dels campionats, el curs 2020-2021.

Més informació: Esport Català Universitari
Servei d'Activitat Física (SAF)

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
 

Notícies relacionades

Totes les notícies