La UAB signa un multilateral Agreeement de mobilitat Erasmus + amb les universitats membres de la xarxa ECIU

ECIU_logo

Les universitats membres de l’ECIU hem signat un multilateral agreement de mobilitat Erasmus+, amb l’objectiu de potenciar l’intercanvi existent i donar suport a nous tipus de mobilitat (virtual, mixta, enfocada en reptes i microcredencials). Aquest acord permet les mobilitats d’estudiants i personal (professorat i d’administració)

Més informació

21/09/2020

La mobilitat és un dels aspectes bàsics de l’enfocament basat en la solució de reptes de l’ECIU University i, per tant, és un element essencial de totes les activitats. Per aquest motiu, les dotze institucions membres han signat un acord inter-institucional de mobilitat Erasmus amb l’objectiu de potenciar l’intercanvi existent de l'alumnat i del personal. 

Aquest acord donarà suport a nous tipus de mobilitat: virtual, mixta i a través de reptes i microcredencials – accions formatives breus, molt especialitzades i que esdevenen part essencial de les activitats de l’ECIU University –. Això vol dir que tant el professorat com l’alumnat podran treballar de manera flexible sobre reptes i prendre microcursos amb membres d’universitats d’altres països.   

La mobilitat europea amplia la base de dades de contactes i tindrà un impacte en els membres de la comunitat universitària que vulguin provar les oportunitats que ofereix l’ECIU University. Així, l’estudiantat, el professorat i els membres de la Universitat podran consultar els programes rellevants de l’aliança i trobar possibilitats més àmplies en els seus camps. 

 

Notícies relacionades

Cicle Activitats Campus Saludable

Webinar dedicades a l'Energia

Completem les activitats setmanals del Campus SiS del mes d'octubre amb dues sessions dedicades a l'Energia. Aquest dijous a les 12:00 h. tindrà lloc el primer webinar Energia I. L'energia a la UAB. T'ho expliquem i la setmana vinent ho completarem amb la segona part Energia II. Les cooperatives energètiques. SOM Energia ens farà veure la llum.

Totes les notícies