La UAB signa un conveni amb la federació de tennis

La UAB signa un conveni amb la Federació Catalana de Tennis per tutelar estudiants esportistes

El programa Tutoresport de la UAB ofereix assistència als esportistes d'alt nivell que han de compatibilitzar la seva activitat al món de l'esport amb els estudis universitaris. Un acord amb la Federació Catalana de Tennis permetrà incorporar els seus membres al programa.

13/06/2019

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, van signar, el 13 de juny, un conveni per donar suport acadèmic, a través del programa Tutoresport, als esportistes de la Federació que segueixin estudis a la UAB. Els estudiants tindran així un tutor que els assessorarà i ajudarà a compatibilitzar la seva activitat acadèmica i esportiva, i tindran també accés gratuït a les instal·lacions esportives del campus.

Segons aquest acord, la Federació comunicarà a la UAB, abans de l'inici del curs acadèmic, la relació dels esportistes que estudiïn a la Universitat i que compleixin una sèrie de requisits: participar en competicions i tornejos internacionals, representar les seleccions dels seus països, competir i entrenar a les màximes categories nacionals, dedicar una mitjana de vint hores setmanals al tennis i tenir la consideració de futurs esportistes d'alt nivell. Els estudiants que entrin en aquest programa, a més, participaran com a representants de la UAB a les competicions dels campionats universitaris de Catalunya i d'Espanya, i a les universíades, en la mesura que ho permetin les seves competicions.

La Federació es compromet també, a través d'aquest acord, a col·laborar amb la UAB en activitats de docència, recerca i transferència relacionades amb el món esportiu, a acollir estudiants en pràctiques de la UAB de diferents titulacions, i a incorporar els exalumnes que juguin a les màximes categories a la xarxa Alumni de la UAB com a ambaixadors de prestigi.

Més informació: Tutoresport

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Ens deixa l'estudiant Joan Condal Cervantes

Ens ha deixat Joan Condal Cervantes, estudiant del Grau d'Enginyeria Informàtica de la UAB. La rectora, l'equip de govern, el director de l'Escola d'Enginyeria i tota la comunitat universitària expressen el seu sentiment de condol a la família i amics. Llegir més

Totes les notícies