Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB reprèn l'activitat acadèmica aplicant el pla de contingència

Estudiants

El Pla de contingència i protocol d'organització de la UAB estableix com es desenvolupa l'activitat des de l'1 de setembre. A més, des del dia 14, es reprèn l'activitat acadèmica tot seguint la planificació docent de cada centre.

14/09/2020

Des de l'1 de setembre, la UAB reprèn l'activitat tot seguint les previsions establertes pel Pla de contingència i protocol d'organització que va aprovar el Consell de Govern el 21 de juliol passat. Aquest document recull les pautes principals per a l'organització del treball en els diferents àmbits d'activitat de la Universitat, que han estat fixades partint del principi bàsic de preservar la seguretat dels membres de la comunitat universitària. A més, des del 14 de setembre, la Universitat reprèn l'activitat acadèmica tot seguint la planificació docent de cada centre.

Preveient la tornada a les activitats universitàries que permetin oferir la màxima prestació possible del servei en tots els àmbits, el pla contempla mesures de flexibilització i treball a distància en algunes activitats de docència, recerca i gestió, així com altres mesures de prevenció i protecció referents a l'ús de mascareta, distància interpersonal, priorització dels tràmits en línia o per telèfon, etc.

D'altra banda, l'experiència dels últims mesos mostra que la situació causada per la Covid-19 és canviant i que les previsions i indicacions poden haver-se d'anar adaptant. Per això, l'equip de govern i la gerència de la UAB treballen de forma coordinada amb la resta d'universitats catalanes i amb les autoritats governamentals per adaptar-se amb la màxima rapidesa possible a les indicacions que vagin dictant les autoritats sanitàries.

Més informació: Pla de contingència i protocol d'organització de la UAB
Preguntes freqüents sobre el pla de contingència
Planificació docent dels centres

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar