La UAB rep set projectes MSCA - Individual Fellowships

logotip amb la imatge de Maria Sklodovska Curie / logotipo con la imagen de Maria Sklodovska Curie

L’edició de 2020 de la convocatòria Marie Sklodowska-Curie Actions Individual Fellowships del programa H2020 de la Comunitat Europea ha concedit set projectes a investigadors i investigadores de la UAB.

19/02/2021

Set projectes de la UAB rebran ajuts de la convocatoria Marie Skłodowska-Curie Actions Individual Fellowships del programa H2020 de la Comunitat Europea. Els projectes tenen una durada de dos anys i es concedeixen a investigadors experimentats per tal que puguin desenvolupar el seu projecte de recerca i millorar la seva formació.

Els projectes concedits són:

CD300f: l’investigador principal és el doctor Rubèn Lopez del grup de Neuroplasticitat i Regeneració del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia i de l’Institut de Neurociències (INc), i la beneficiària la doctora Natalia Lago.

EMPIRE: l’investigador principal és el doctor André Colonese del grup TRADITION de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) i del Departament de Prehistòria, i la beneficiària la doctora Alice Toso.

MIDPO: l’investigador principal és el doctor Ricard Gomà del grup de recerca Urban governance, commons, internet and social innovation (URGOCIS) de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP), i el beneficiari el doctor Bertie Russell.

MITORett: l’investigador principal és el doctor Albert Quintana del grup de Neuropatologia Mitocondrial del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia i de l’Institut de Neurociències (INc), i la beneficiària la doctora Laura Cutando.

MitoTROJAN: l’investigador principal és el doctor Albert Quintana del grup de Neuropatologia Mitocondrial del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia i de l’Institut de Neurociències (INc), i la beneficiària la doctora Marta Luna.

SLOP: l’investigadora principal és la doctora Anna Matamala del grup de recerca TransMedia Catalonia, del Departament de Traducció i Interpretació i d’Estudis de l’Àsia oriental, i la beneficiària és la doctora Sandra Schwab.

SURDIM: l’investigador principal és el doctor Ricard Morén del Grup de Recerca Consolidat sobre Economia Ecològica (ECONECOL) del Departament de Geografia i de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB), i el beneficiari el doctor Cristóbal Mendoza.