La UAB presenta la seva oferta d'estudis als salons de l'Ensenyament i Futura

Saló de l'Ensenyament

Com tots els anys, la UAB presenta la seva oferta acadèmica i de serveis per al proper curs al Saló de l'Ensenyament (que es desenvolupa entre el 22 i el 26 de març propers) i al Saló Futura (els dies 24 i 25 de març). Totes dues mostres tenen lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona.

13/03/2017

La UAB està present als salons de L'Ensenyament (del 22 al 26 de març) i Futura (24 i 25 de març) per promocionar la seva oferta d'estudis per al curs 2017-2018. Tots dos salons tenen lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona. La UAB informa sobre l'oferta de graus a l'estand F-632 (pavelló 2, carrer F) del Saló de l'Ensenyament i sobre l'oferta de postgrau a l'estand 220 (pavelló 5, carrer B) del Saló Futura. Les novetats de l'oferta de graus de la UAB per al proper curs són el nou Grau de Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles -Smart Cities- i les dobles titulacions de Biologia, Microbiologia i Química amb una universitat canadenca.

Smart Cities i dobles titulacions amb Canadà

La principal novetat per al curs 2017-2018 és el Grau de Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles -Smart Cities-, que impartiran l'Escola d'Enginyeria i la Facultat de Filosofia i Lletres, i que formarà professionals capaços de comprendre, gestionar i contribuir a governar les noves realitats urbanes que emergeixen de les profundes transformacions econòmiques, socials i tecnològiques associades a la globalització. Els estudiants rebran una formació mixta, principalment a partir dels estudis d’enginyeria, la geografia urbana i la geoinformació.

D'altra banda, la UAB estrena noves dobles titulacions internacionals: ha acordat amb la Thompson Rivers University (TRU), de Canadà, que els estudiants de la UAB puguin seguir part dels seus estudis al Canadà i viceversa, tot obtenint tant els títols de la UAB com els de la TRU. Es tracta, concretament, dels estudiants dels graus de Biologia, Microbiologia i Química. En el cas de Química, els estudis, obtenen el títol de graduats per la UAB i, per part de la TRU, el títol de Bachelor of Science, Major in Chemistry. Pel que fa a biociències, els estudiants obtindran el títol de graduats en Microbiologia o graduats en Biologia per la UAB i el títol de Bachelor in Sciences, en concret l’especialitat Major in Cellular, Molecular and Microbial Biology, expedit per la TRU.

Horaris

El Saló de l'Ensenyament obre les portes 9 a 19 h, de dimecres a divendres; de 10 a 20 h, el dissabte; i de 9,30 a 14,30 h, el diumenge. Pel que fa al Saló Futura, on la UAB informarà sobre la seva oferta de màsters i postgraus, l'horari d'apertura serà de 10 a 20 h.

Més informació: Saló de l'Ensenyament
Saló Futura

 

Notícies relacionades

Totes les notícies