Viu a la UAB

Actualitat Màsters i Postgraus UAB

DonaCiencia

Fer ciència tenint en compte el gènere

Investigar i fer ciència tenint en compte el gènere és la temàtica que abordarà un seminari a la UAB- adreçat al personal en formació de doctorat- els pròxims 15 i 22 de maig, en el marc del projecte europeu EGERA (Effective Gender Equality in Research and the Academia).

+

La UAB, primera universitat en recerca de l'Estat

Segons l’estudi “Rankings ISSUE 2015 Indicadors sintètics de les Universitats Espanyoles”, publicat per la Fundació BBVA i l’Ivie, la UAB és la millor universitat en recerca de tot l'Estat.

+

Màsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 17 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Màsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialització >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Cultura i vida al campus