Viu a la UAB

Actualitat Māsters i Postgraus UAB

La UAB assoleix un 17,6% d'estudiants estrangers

Amb 6.527 estudiants estrangers a temps complet, la UAB assoleix enguany un 17,6% d'internacionalització en el conjunt dels seus estudis. A màster oficial, els estrangers representen un 40,7% dels estudiants.

+

Māsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 17 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Māsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialitzaciķ >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Māsters i postgraus online >

Més de 150 màsters, postgraus i cursos d’especialització en modalitat online. Una oferta a mida de cada necessitat formativa, tant per a estudiants internacionals que volen cursar un programa UAB sense sortir de casa com per a professionals en actiu que necessiten compatiblitzar estudis de postgrau amb l'activitat laboral.

Cultura i vida al campus