Viu a la UAB

Actualitat Màsters i Postgraus UAB

La UAB i el Johan Cruyff Institute col·laboren en docència i recerca

La UAB i el Johan Cruyff Institute han presentat un acord entre les dues institucions que permetrà desenvolupar conjuntament diferents activitats als àmbis de la docència, la recerca i l'acció solidària i social.

+

Admissio màsters i postgraus UAB

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2015/2016

En el web UAB pots consultar l'oferta completa de màsters oficials i màsters i postgraus propis UAB 2015/2016, que comencen les classes a partir del mes de setembre de 2015. Alguns màsters i postgraus, per exemple els que inicien a partir del gener de 2016, encara tenen l'admissió oberta!

+

Màsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 17 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Màsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialització >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Cultura i vida al campus