Viu a la UAB

Actualitat Māsters i Postgraus UAB

La UAB visita Equador, Colōmbia i Perú

Un equip de la UAB serà present a la fira FIEP 2016 a Equador, Colòmbia i Perú per apropar l'oferta de màsters, postgraus i doctorats de la Universitat als estudiants d'Amèrica Llatina interessats en ampliar els seus estudis a Europa.

 

+

Darreres places als māsters i postgraus UAB 2016-2017

Encara queden places disponibles en alguns màsters i postgraus de la UAB per al curs 2016-2017, que tot just arrenca durant el mes de setembre. Consulta al web UAB l'oferta completa de màsters oficials i màsters i postgraus propis 2016-2017 i demana l'admissió!

+

Māsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 18 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Māsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialitzaciķ >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Cultura i vida al campus