Viu a la UAB

Actualitat Màsters i Postgraus UAB

La UAB a la fira QS World Grad School Tour Barcelona

La Universitat Autònoma de Barcelona presenta la seva oferta de màsters oficials, doctorats i màsters i postgraus propis a la Fira QS Barcelona que es celebrarà el proper dijous 12 de març a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza.

+

La UAB acull una sessió informativa sobre les Beques Fulbright

El dimecres 18 de febrer pròxim, a les 11,30 h, l'auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres acollirà una sessió informativa sobre les Beques Fulbright que ofereixen a titulats universitaris la possibilitat de cursar estudis de postgrau a universitats dels EUA.

+

Màsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 17 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Màsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialització >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Cultura i vida al campus