Viu a la UAB

Actualitat Māsters i Postgraus UAB

Tradumātica

Nova escola d’estiu de tradumātica amb classes 100% en anglčs

La UAB crea una escola d’estiu en tecnologies de la traducció a partir de l’experiència del màster oficial en Tradumàtica, amb classes 100% en anglès, durant la primera quinzena de juliol. El curs està adreçat a estudiants universitaris i a professionals nacionals i internacionals.

+

Arriba el #MEMEnginy 2016

L’Escola d’Enginyeria celebra la seva festa, #MEMEnginy 2016, el proper dijous, 28 d’abril, amb un fòrum d’empreses i centres de recerca, una mostra de les noves tecnologies del sector i un bon nombre de xerrades, tallers i concursos adreçats als estudiants.

+

Māsters oficials >

Amb més de 130 programes, dividits en 18 àrees d'interès, els màsters oficials de la UAB aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca.

Māsters i postgraus propis >

Els màsters i postgraus propis són una eina fonamental per actualitzar coneixements i per crèixer laboralment. Més de 300 programes en 17 àrees temàtiques amb la garantia i qualitat que la UAB aplica a tots els seus estudis.

Cursos d'especialitzaciķ >

Els 400 cursos d'especialització de la UAB permeten una formació específica sobre una matèria concreta en un breu període de temps.

Cultura i vida al campus