La UAB participa a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Cartell per a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Aquesta setmana presentem un esdeveniment especial en el marc de les activitats del Campus SIS: La Setmana Europea de Prevenció de Residus. La UAB participa en aquesta iniciativa amb la creació d'una campanya virtual que tindrà lloc des del dia 23 fins al 26 de novembre.

19/11/2020

La setmana del 21 al 29 de novembre se celebra la XII Setmana Europea de Prevenció de Residus (EWWR). La UAB hi participa amb una campanya virtual “Repensem, reduïm, reutilitzem i reciclem els residus a la UAB!”, on trobareu informació pràctica i consells per a reduir els nostres residus i fer una correcta gestió dels residus a la Universitat.

Cada dia de la setmana del 23 al 26 de novembre, trobareu informació actualitzada a l’apartat de residus del web de medi ambient i també a uab.cat/rsu

Per anar entrant en matèria us recomanem que veieu aquest vídeo.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Indústria, innovació i infraestructures
  • Consum i producció responsables
 

Notícies relacionades

III Jornades de Compra Pública Socialment Responsable

Els dies 10 i 11 de desembre des de les 9:00 h fins a les 12:30 h tindrà lloc, en format virtual, la tercera edició de CPSR sota el lema "Administracions públiques, Universitats i Societat Civil avançant juntes per a la coherència de polítiques de respecte als drets humans". Més informació fent clic a la notícia. 

Comencen les 3es jornades de compra pública ètica

Jornada universitària per a la Compra Pública Ètica

Les 3eres Jornades de Compra pública ètica la situaran com a peça imprescindible per a la coherència de polítiques de les administracions i a la universitat com a agent clau per a l’impuls de la contractació responsable. Es faran online els dies 10 i 11 de desembre i són d’assistència gratuïta. 

Totes les notícies