La UAB participa a la 2ª conferència HEIRRI

Conferència HEIRRI
Aquesta conferència va tenir lloc a Viena el passat 27 d’abril.

02/05/2018

La UAB ha estat una de les entitats presents a la 2ª conferència del projecte HEIRRI, que aquesta edició ha tingut lloc a Viena.

A la conferència, titulada "Education towards a responsible society, transforming universities through RRI", es van posar en comú els resultats de les experiències dutes a terme amb els materials desenvolupats pel projecte HEIRRI, orientat a promoure la integració de la Recerca i Innovació Responsable entre els investigadors.

Representants de diverses universitats, centres i institucions,  tant europees com de fora de la UE, van compartir la seva experiència mitjançant sessions temàtiques, col·loquis i una exposició de pòsters. La UAB va presentar els reptes i beneficis dels dos pilots realitzats a la institució: "Responsible PhD: Integrating Responsible Research and Innovation in PhD Research" i "Facilitating Reflection on Responsible Research and Innovation", en una xerrada titulada "Bringing RRI into your own daily practice".

La RRI ofereix un marc en el qual el sistema de recerca i innovació pot respondre a les preocupacions socials de una manera ètica, transparent i inclusiva, fent partícips del diàleg a tots els agents socials i promovent la reflexió.