La UAB participa a l'EAIE 2019 a Hèlsinki

L'EAIE és l'esdeveniment més important sobre educació superior internacional d'Europa. Aquest setembre hi ha anat una delegació de la UAB liderada pel vicerector de Relacions Internacionals, el Dr. Màrius Martìnez, i els representants de l'Àrea de Relacions Internacionals i l'Oficina de Projectes Internacionals.

 

02/10/2019

La UAB ha tornat a participar enguany a l'EAIE, la fira europea més important sobre educació superior internacional. El certamen, que aquest 2019 ha commemorat la seva 31 edició a Hèlsinki, ha acollit més de 5.500 professionals de 95 països d’arreu del món. En representació de la UAB hi han anat el vicerector de Relacions Internacionals, el Dr. Màrius Martínez; la cap de l'Àrea de Relacions Internacionals, Katja Schustakowitz; la coordinadora de Programes d'Intercanvi, Isabel Boncompte; i Mireia Galí i Xavier Biarnés, de l'Oficina de Projectes Internacionals.

Durant aquests dies, la delegació de la UAB s'ha reunit amb més de 40 universitats de tot el món per tal d'ampliar les seves col·laboracions internacionals. Els representants de la UAB han participat, també, en alguns dels tallers que s'han impartit a la fira. Sota l'eslògan "Encompassing all voices" ("Comprenent totes les veus"), la EAIE 2019 s'ha centrat en el model educatiu de Finlàndia, ja que és un sistema líder en inclusió i accés igualitari a escala global.

La seu de l'EAIE 2020 serà Barcelona i el seu lema, "Forging creative pathways" ("Forjant rutes creatives"). Els organitzadors asseguren que la capital catalana és "una de les ciutats més intel·ligents del món" i que el seu pensament creatiu "és necessari per abordar les realitats complexes del món en què vivim" i "crear una educació superior internacional responsable".
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies