La UAB organitza una xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil

Xocolatada solidària

La UAB és la primera universitat que se suma a aquesta iniciativa, que té com a objectiu la recaptació de fons en benefici del laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La xocolatada solidària serà el dijous 14 de febrer, a partir de les 9 h, a nou punts repartits pel campus de la UAB a Bellaterra i un al campus de Sabadell.

06/02/2019

El proper dia 14 de febrer, entre les 9 i les 11 h, tindrà lloc a la UAB una xocolatada solidària en benefici del laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La UAB és la primera universitat que se suma a aquesta iniciativa, a la que hi ha participat altres entitats educatives.

Per a dur a terme aquesta acció solidària, la UAB compta amb la col·laboració de les empreses concessionàries de restauració Aramark, Clece i Grup Soteras, i de Xocolates Torras, que han facilitat els ingredients necessaris per dur a terme aquest esmorzar solidari. Les 3.000 racions de xocolata (uns 600 litres) amb melindros seran repartides per voluntaris en deu punts del campus de la UAB (Comunicació, Educació i FTI, Enginyeria, Lletres i Psicologia, Medicina, Veterinària, Rectorat, campus de Sabadell i al vial peatonal entre Ciències i Biociències i Ciències Socials). S’estableix un donatiu mínim de dos euros per ració, que les persones que hi col·laborin hauran de dipositar en una urna ubicada en el mateix punt i que serà lliurada a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Més informació: Xocolatada solidària

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Ens deixa l'estudiant Joan Condal Cervantes

Ens ha deixat Joan Condal Cervantes, estudiant del Grau d'Enginyeria Informàtica de la UAB. La rectora, l'equip de govern, el director de l'Escola d'Enginyeria i tota la comunitat universitària expressen el seu sentiment de condol a la família i amics. Llegir més

Totes les notícies