Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB organitza la festa de la Veu per tercer any consecutiu

recurslogopèdia
La festa de la Veu arriba a la UAB per tercer any consecutiu amb una proposta científicoartística organitzada des de la Unitat de Veu del SiPEP, la Coral de Logopèdia i la Comissió WVD del Grau de la Logopèdia de la UAB. La festa es dividirà en dues parts on destaquen l'Express Voice Analysis i Micro obert.

15/04/2016

El proper 25 d’abril​, i per tercer any consecutiu, el Dia Mundial de la veu arriba a la UAB amb la una proposta científico­artística. Aquest esdeveniment tracta sobre la veu del tangible a l’intangible, de l’anàlisi concreta dels components físics d’una veu a l’experiència sensible de la vocalitat en un escenari que aspira a esborrar distàncies entre oients i intèrprets.

Entre les 11h i les 13 h, estudiants i professors de l’assignatura Advanced Voice Analysis and Characterization del Grau de Logopèdia de la UAB oferiran la seva mirada científica a través de l’Express Voice Analysis​, una activitat oberta a tothom qui desitgi conèixer els secrets de la seva pròpia veu a través d’una òptica logopèdica.

A partir de les 13 h, la Coral de Logopèdia, dirigida i composada íntegrament per estudiants del Grau de Logopèdia, regalarà les seves veus a través d’un Micro Obert​que restarà disponible a tothom qui vulgui regalar la seva veu en qualsevol de les seves expressions (cantant, recitant, imitant, fent un monòleg, interpretant una peça teatral, realitzant un reportatge periodístic, etc.).

L’organització fa una crida a la participació​, tot desitjant que les veus del màxim d’assistents es converteixin en les protagonistes d’aquesta celebració. L’escenari estarà perfectament sonoritzat i equipat amb diferents instruments musicals a disposició dels participants (guitarra, baix, teclat, acordió diatònic i bateria) i hi haurà la possibilitat de fer sonar música de fons per a les interpretacions que ho requereixin.

Aquesta és una iniciativa organitzada per la Unitat de Veu del SiPEP, la Coral de Logopèdia i la Comissió WVD del Grau de Logopèdia i compta amb la col·laboració de la Facultat de Psicologia i Dinamització Comunitària UAB. Després de l’experiència de les dues edicions anteriors l’organització es planteja com a objectiu fer arribar la Veu i la Logopèdia a un públic més ampli.