Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB organitza el II Dia de l’Emprenedoria

Dia de l'Emprenedoria de la UAB
La Jornada, que pretén potenciar l’esperit emprenedor entre l’alumnat, tindrà lloc el 20 de novembre, a la sala d'Actes de la Facultat d’Economia i Empresa, amb la participació d’experts en la creació d’empreses i en el finançament de projectes emprenedors.

07/10/2014

El Dia de l’Emprenedoria s’emmarca dins del Programa UAB Emprèn, creat per la Universitat per impulsar les actituds generadores d'idees i projectes de negoci de tota la comunitat universitària.

La Jornada serà inaugurada pel rector de la Universitat, Ferran Sancho, juntament amb el president del Consell Social, Gabriel Masfurroll i el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, Jordi Massó.

Com a ponents hi intervindran Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie i fundador d’Imagine Creativity Center, TMT Factory i Innovalley, qui dissertarà sobre l’actitud emprenedora i la innovació disruptiva i explicarà els casos d’èxit sorgits de centre d’idees i creativitat que dirigeix, i Pere Vallès, conseller delegat d’Scytl, una empresa d’èxit internacional, sorgida de la Universitat. Scytl desenvolupa tecnologia puntera de vot electrònic i solucions de modernització electoral arreu del món.

Una taula rodona sobre el finançament de projectes emprenedors permetrà posar sobre la taula informació actualitzada sobre qüestions claus sobre com es poden sol·licitar ajuts, quan és el millor moment per fer-ho i quines entitats i institucions ofereixen finançament. En la mateixa participaran Laura Vila i Cabiró, analista de projectes de BANC (Business Angels Network Catalunya), Jesús Monleón, fundador de SeedRocket i Ignasi Costas, membre del Consell i director del Departament d’Innovació i Emprenedoria de Rousaud Costas Duran SLP.

La vicerectora de Qualitat, Docència i Ocupabilitat, Glòria González, serà l’encarregada de moderar la taula rodona i cloure la Jornada.

La participació és gratuïta, prèvia inscripció.

Programa del II Dia de l’Emprenedoria