Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB obre les portes als futurs universitaris

Jornades de portes obertes de la UAB
Del 31 de gener al 2 de febrer, la UAB organitza les jornades de portes obertes. Enguany, els estudiants es podran descarregar les guies amb informació de beques i ajuts, mobilitat internacional i pràctiques en empreses. Es preveu un increment de la partipació de centres i alumnes respecte l'any passat.

25/01/2017

Com cada any, la UAB organitza les jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva oferta acadèmica i de serveis als futurs universitaris. Tindran lloc del 31 de gener al 2 de febrer i s'hi espera la visita de gairebé 22.000 estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior procedents d'uns 400 centres educatius. L'oferta acadèmica per al curs 2017-2018 es manté respecte la de l'any anterior.

Hi haurà més de 150 xerrades impartides per professors sobre tots els estudis de grau que ofereix la Universitat. A més, cada dia de les jornades hi haurà una xerrada adreçada als professorat dels centres educatius i es realitzaran també visites guiades a la Vila Universitària.

Més informació: Jornades de portes obertes 2017