La UAB #molaqueflipas

#molaqueflipas

Hem preguntat als UABes per què triar la UAB. I no els hem volgut donar cap guió, ni cap argumentari. “En les vostres paraules, per què recomanaríeu la UAB, o per què recomanaríeu el grau que esteu fent a la UAB?”.

08/06/2020

A tu també t'agradaria explicar, en un futur pròxim, per què la UAB? Apunta't a la Fira virtual de graus 2: preguntes i respostes d'aquest divendres 12, i troba les teves pròpies raons per triar la UAB. 

Després de dedicar una llarga campanya d’orientació a parlar-vos de totes les facultats i escoles, resoldre dubtes i explicar els graus amb tots els ets i uts, hem preguntat als UABers per què triar la UAB. I no els hem volgut donar cap guió, ni cap argumentari, ni indicacions de com havien de vestir-se o pentinar-se o si han de portar piercings o no ni si han de parlar en un idioma o en un altre. “En les vostres paraules, per què recomanaríeu la UAB, o per què recomanaríeu el grau que esteu fent a la UAB?”. En 20 segons.

Si vols saber quin ha estat el resultat, visita la pàgina #molaqueflipas: trobaràs 29 vídeos de 29 UABers que ens expliquen les seves raons. Hem fet diverses edicions per recollir aquest discurs coral: dues versions de 20 segons i una altra de 120 segons, i ho publiquem tot plegat en aquesta pàgina: les versions corals i el making-of dels 29 vídeos originals.

A la UAB tenim un equip de comunicació i de promoció molt pro que fa argumentaris, campanyes, catàlegs, vídeos, marxandatge, fires, webs, notícies, xarxes socials i li encanta parlar amb tu per email o per Skype a informacio@uab.cat, i n’estem molt contents perquè fan molt bé la seva feina i són molt bones i molt bons professionals. Però ningú com els i les nostres estudiants per explicar tant bé, amb aquesta autenticitat i amb aquesta pluralitat de punts de vista, en només 20 segons, per què triar la UAB. 

Si encara tens dubtes de per què triar la UAB, pots veure també les minientrevistes als UABers, els videoxats gravats de la primera Fira virtual de graus, i apuntar-te a la Fira virtual de graus 2: preguntes i respostes, on les professores i professors de les diferents facultats i escoles resoldran els teus dubtes.