Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB llança la convocatòria TALENT per a investigadors

La UAB llença la convocatòria TALENT per a investigadors
Foto: Istock/BernardaSv
La Universitat atorgarà cinc ajuts per a personal investigador doctor amb acreditada trajectòria investigadora. La iniciativa pretén impulsar la captació i la retenció de talent a la Universitat. La data límit per presentar la sol·licitud és el 25 de setembre.

27/07/2017

La convocatòria és oberta a tots els àmbits de coneixement que són propis de la Universitat. Les persones sol·licitants hauran d’acreditar una trajectòria científica contrastada d’un mínim de cinc anys, que inclogui una estada postdoctoral en altres universitats o centres de recerca per un període mínim de dos anys.

Els ajuts tenen una durada de tres anys, però neixen amb la voluntat que la contractació dels investigadors pugui esdevenir indefinida en el futur quan el context ho permeti. La Universitat els ha convocat per captar i retenir el talent investigador, atesa la gran dificultat actual d’afavorir l’accés de personal investigador a llocs de treball estables.

La dotació econòmica s’ofereix en règim de cofinançament. La UAB aportarà la meitat: 23000€. El 50% restant l’haurà d’aportar el mateix beneficiari a partir dels seus projectes o contractes de recerca o del grup de recerca del qual formi part.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al dilluns, 25 de setembre.
 
BASES DE LA CONVOCATORIA

FORMULARI PER A LA SOL·LICITUD