La UAB llança la convocatòria Smart Money

Convocatòria Smart Money

La convocatòria compta amb un pressupost de 75.000 euros per finançar activitats precomercials de valorització dels resultats de la recerca. Romandrà oberta fins l'1 de juny de 2017.

08/05/2017

La UAB ha obert per primera vegada la convocatòria Smart Money amb l'objectiu d'accelerar el procés de transferència de coneixement dels grups de recerca de la UAB. La convocatòria finançarà i acompanyarà tres projectes de desenvolupament que suposin la realització d'activitats pre-comercials de valorització dels resultats de la recerca, adreçades a traslladar aquests resultats al sector productiu i a la generació d'un impacte real en la societat.

Aquesta iniciativa està oberta a investigadors/es de la UAB que liderin projectes que tinguin potencial per ser llicenciats a una empresa o esdevenir una nova companyia. Els resultats obtingut han de servir per captar inversió especialitzada (Smart Money) o socis industrials interessats en un desenvolupament conjunt.

Els projectes presentats seran avaluats per una comissió tècnica formada pel Vicerector de Recerca i Transferència, el Vicerector de Projectes Estratègics i Innovació, el Vicegerent de Recerca, juntament amb un consell assessor que designi la Comissió Universitat-Empresa del Consell Social de la UAB. Es valorarà sobretot la novetat i el grau d’innovació, el grau de protecció de la tecnologia, la viabilitat de la proposta i l'impacte al mercat.

La convocatòria estarà oberta fins l'1 de juny de 2017.

Més informació: Bases de la convocatòria

 

Notícies relacionades

Totes les notícies