Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB ja té guanyadors del concurs Tesi en 4 Minuts

Guanyadors de la final de la Tesi en 4 Minuts de la UAB
D'esquerra a dreta: Clara Puig, 1r premi; Joaquim Viñes, 2n premi; Eloi Guerrero, premi del públic.

Clara Puig, doctoranda del programa de doctorat en Medicina, ha guanyat el primer premi del concurs Tesi en 4 Minuts de la UAB, dotat amb 800 euros, i representarà la Universitat en la fase final, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, el proper 22 de juny de 17 a 19 h.

18/05/2021

La guanyadora del primer premi del concurs ha estat Clara Puig Pera, que realitza la seva tesi sobre el risc cardiovascular i ha rebut el premi de 800 euros.

El segon premi de jurat, dotat amb 500 euros ha estat per a Joaquim Viñes Pujol, doctorand de Producció animal, per la presentació del seu treball, que investiga la seqüenciació de genoma complert per combatre els bacteris resistents als antibiòtics.

El premi del públic, dotat amb 200 euros, ha estat per a Eloi Guerrero, que investiga sobre els filtres microacústics al programa de doctorat en Enginyeria Electrònica i de Telecomunicació.

Clara Puig participarà com a representant de la UAB a la final del concurs Presenta la teva tesi en 4 minuts, que tindrà lloc el proper 22 de juny de 17 a 19 h. La competició, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca, compta amb la participació de totes les universitats catalanes i atorgarà tres premis a les millors presentacions, de 3.000, 2.000 1.000 euros, respectivament.

La competició s’ha celebrat a la sala d’actes del Rectorat (s'ha retransmès en directe a través del canal de YouTube de la UAB) i ha comptat amb la participació de dotze estudiants de doctorat. Junt amb els tres guanyadors hi han presentat els seus treballs Raquel Ortiz López (Microbiologia), Aamir Suhail (Psicologia de la Comunicació i canvi), Sofia Gaggiotti Marre (Pediatria, Ostetrícia i Ginecologia), Marcel Algueró Casas (Física), Clara Cufí Cabré (Matemàtiques, Pol Sallés Perramon (Ciència de Materials), Natalia Vila Urriza (Història Comparada, Política i Social), Heng-lun Ko (Producció Animal), Juan Angel Aibar Duran (Cirurgia i Ciències Morfològiques).

 

Més informació: Vídeo de la final del concurs Tesi en 4 minuts de la UAB
Concurs Tesi en 4 minuts