Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB ja té guanyadora del concurs “Tesis en 4 minuts”

Concurs Tesi en 4 Minuts
Gabriela Montiel, doctoranda del Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental, ha guanyat el primer premi del concurs “Tesis en 4 minuts” de la UAB, dotat amb 800 €, i representarà a la Universitat en la fase final, organitzada per la FCRI, el proper 6 de juny.

15/05/2018

La guanyadora, que realitza la seva tesi sobre el procés de producció d'un bioplàstic produït per bacteris, ha estat també la més valorada pel públic, sumant un altre premi de 200 €. El segon premi de jurat, dotat amb 500 € ha estat per a Mariona Pascual, doctoranda de Ciències de l'Educació, per la presentació del seu treball, que investiga sobre les dificultats en l'escriptura d'alumnat d'infantil i primària.

Gabriela Montiel participarà com a representant de la UAB a la final del concurs "Presenta la teva tesi en 4 minuts", que tindrà lloc el dia 6 juny, a les 17 h, al Movistar Centre de Barcelona. La competició, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca, compta amb la participació de totes les universitats catalanes i atorgarà tres premis a les millors presentacions, de 3.000, 2.000 1.000 euros, respectivament.

La competició s’ha celebrat a la Sala de Teatre de la UAB i ha comptat amb la participació de deu estudiants de doctorat. Junt amb les dues guanyadores hi han presentat els seus treballs Laura Asquerino (Traducció i Estudis Interculturals), Laura Carreras (Immunologia Avançada), Núria Folguera (Matemàtiques), Andrea Sunyol (Filologia Anglesa), David Gutiérrez (Dret), Anne Sophie Hascoët (Ciència dels Aliments), Stéphane Nemours (Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina) i Soledad Roig (Ciència de Materials).