La UAB ja té guanyadora del concurs “Tesi en 4 minuts”

Guanyadora Tesis 4 minuts

La guanyadora del primer premi del concurs “Tesi en 4 minuts” de la UAB ha estat Miriam Rosás, doctoranda del programa en Immunologia Avançada. El proper 4 de juny representarà la UAB en la fase final organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que comptarà amb participants de totes les universitats catalanes.

16/05/2019

Miriam Rosás, doctoranda del programa en Immunologia Avançada, ha guanyat el primer premi del concurs “Tesi en 4 minuts” de la UAB, dotat amb 800 euros. La guanyadora participarà com a representant de la UAB a la final del concurs "Presenta la teva tesi en 4 minuts", que tindrà lloc el dia 4 juny a l’Espai Endesa de Barcelona. La competició, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovacio, compta amb la participació de totes les universitats catalanes i atorgarà tres premis a les millors presentacions, de 3.000, 2.000 i 1.000 euros, respectivament.

El segon premi de jurat, dotat amb 500 euros ha estat per a Cristina Navarro, doctoranda del programa de Ciència de Materials. Navarro ha estat la més valorada pel públic i ha sumat un altre premi de 200 euros.

La competició s’ha celebrat a la sala de graus de l'edifici U - Escola de Doctorat i Escola de Postgrau de la UAB i ha comptat amb la participació de deu estudiants de doctorat. Junt amb les dues guanyadores hi han presentat els seus treballs Ana Jordán, Arnau Palou, Mirey alfarah, Elisa Beltran, Miquel Simon, Sarah Paradis, Sara Reverté i Irena Spasojevic.

Vídeo del concurs "Tesi en 4 minuts" a YouTube

 

Notícies relacionades

Persones estudiants

Tallers d'emprenedoria social

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB ofereix formació a l'alumnat en l'àmbit de l'emprenedoria social i col·laborativa.

Unió Europea

La UAB posa en marxa un curs Jean Monnet sobre la UE

L’IEE ha obtingut un mòdul Jean Monnet, del projecte Erasmus +, per a la formació d’excel·lència sobre la Unió Europa. El mòdul és gratuït, s’adreça a alumnat de màster i de doctorat i es pot cursar per sessions específiques. La primera sessió té lloc el proper 10 de setembre, a la sala de Juntes de la Facultat de Dret.

Totes les notícies