La UAB investirà Vicente Salas com a doctor 'honoris causa'

Vicente Salas

La UAB ha aprovat el nomenament d'un nou doctorat honoris causa. A petició de la Facultat d'Economia i Empresa, serà distingit l'economista Vicente Salas. Especialista en economia de les organitzacions, va formar part de l'equip fundador del Centre d'Economia Industrial.

04/12/2019

La UAB ha nomenat doctor honoris causa el catedràtic d'organització d'empreses de la Universitat de Saragossa Vicente Salas a petició de la Facultat d'Economia i Empresa. El nomenament ha estat aprovat pel Consell de Govern de la UAB avui i la cerimònies d'investidura, encara sense data, tindrà lloc properament.

Salas és membre del Consell de Govern i de la Comissió Executiva del Banc d'Espanya. Es va doctorar a la Universitat de Purdue i ha estat investigador visitant a la Universitat de Stanford, totes dues als Estats Units. La seva activitat docent i investigadora es centra principalment en l'economia de les organitzacions. Ha dirigit 25 tesis doctorals i ha publicat treballs a les revistes especialitzades més prestigioses del seu àmbit acadèmic.

La seva vinculació a la Facultat d'Economia i Empresa, particularment al Departament d'Empresa, es remunta als anys vuitanta. Va esdevenir catedràtic de la UAB entre 1990 i 1995. Va ser membre de l'equip fundador del Centre d'Economia Industrial. Ha estat també president de la Comissió de Control d'Ibercaja i membre del Consell Assessor Acadèmic de la Fundació BBVA. Entre altres distincions, ha rebut el Premi Jaume I d'Economia, la Medalla al Mèrit al Treball del Govern d'Aragó, el Premi Juan Sardá d'Economia i la Gran Creu al Mèrit d'Economistes d'Espanya.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies