La UAB estrena postgrau perquè l'estudiant creï la seva pròpia start-up

Nou Postgrau New Business Creation

De la iniciativa dels professors Sébastian Bauer i Gabriel Izard neix el nou postgrau en New Business Creation, amb el que l'estudiant podrà aprendre a donar forma a la seva idea i entrar en el món de les empreses creant la seva pròpia start-up.

25/03/2021

Vols aprendre a crear la teva pròpia star-up en sis mesos? Et presentem el nou postgrau en New Business Creation

Tens una idea de negoci? I no saps com desenvolupar-la? Per ajudar-te a fer-la realitat s’ha creat el nou postgrau en New Business Creation, impartit 100% en anglès en modalitat online i amb una durada de 6 mesos. 

De la mà dels professors Sébastien Bauer i Gabriel Izard neix aquest nou postgrau, que t’ensenyarà a crear en temps real una start-up i a formar part del món de l’emprenedoria. El programa està dissenyat amb un calendari establert per a la creació d’empreses en el que podràs triar el teu projecte i equip.

El postgrau en New Business Creation comença el setembre de 2021, en horari de migdies, amb cursos en directe de 2 a 3 hores diàries i treballant en equip col·laboratiu amb Slack & Mural. Es crearan petits grups multiperfil, on diferents tutors t’ajudaran a crear la teva iniciativa empresarial i a defensar-la davant de possibles inversors. Dirigit a alumnes d’arreu del món, que hagin cursat qualsevol grau i que vulguin fer el salt al món empresarial.

Més informació:
Postgrau en New Business Creation
New Business Creation
Màsters i postgraus propis UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies