La UAB convoca un concurs de microrelats on la llum sigui un element clau de la trama

Dia internacional de la llum

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llum, el 16 de maig, les Facultats de Ciències i de Biociències organitzen un concurs de microrelats obert a tot el personal de la UAB. Les obres es poden presentar fins al diumenge dia 28 d’abril.

02/04/2019

Les Facultats de Ciències i de Biociències organitzen el proper 16 de maig un concurs de microrelats amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llum, proclamat per la UNESCO el 2017. El concurs està obert a tota la comunitat universitària (estudiants, PAS i PDI), i el termini de presentació dels relats estarà obert fins al proper diumenge 28 d’abril de 2019.

Els microrelats hauran de recrear situacions en què la llum sigui un element imprescindible per a la trama, i es concediran tres premis consistents en vals de 100€, 75€ i 50€ per adquirir llibres a la llibreria ABACUS. Els microrelats premiats es publicaran al web de la UAB.

Formulari d’inscripció:
https://eformularis.uab.cat/group/sidcib/concurs-microrelats-2019

 

Més informació: Bases del concurs

 

Notícies relacionades

Guanyadors Lliga de Debat Universitària

La UAB guanya la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives

Els estudiants de la UAB, Gorka Samaniego, Neus Galobardes i Anna Vilà, són els components de l’equip guanyador de la Lliga de Debat Universitària organitzada per la Xarxa Vives, que el dijous, 11 d'abril, es va acabar. En aquest concurs que té per objectiu fomentar les habilitats comunicatives i l'esperit crític de l'estudiantat, hi han participat al voltant de 1.400 estudiants de 16 universitats de Catalunya, les Illes Balears i València. Llegir més

Exposició 50 anys de recerca uab

Exposició "50 anys de recerca a la UAB”

La Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General de la UAB acollirà, des del proper 29 d’abril, l’exposició “50 anys de recerca a la UAB”, que recull en una mostra l’aposta per la recerca al llarg d’aquests anys i l’evolució tecnològica viscuda als laboratoris.  Llegir més

Totes les notícies