La UAB commemora amb un col·loqui i un taller el Dia de la Dona i la Nena a la Ciència

Nena Ciencia
istockphoto/monkeybusinessimages

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, les Facultats de Ciències i de Biociències i l’Observatori per a la Igualtat organitzen el proper dilluns 11 de febrer el col·loqui “Ampliem la mirada a les ciències”, i dijous 14 el taller “Stem amb tu”, amb l’ICE, dirigit a centres educatius.

01/02/2019

El col·loqui “Ampliem la mirada a les ciències”, el proper dilluns 11 de febrer, de 13h a 14h a la sala de juntes de l’edifici C, comptarà amb la benvinguda de la vicerectora d’alumnat i ocupabilitat, Sara Moreno, i amb la participació de Núria Semis Campos, graduada en genètica i estudiant de sociologia de la UAB; Cristina Sans Ponseti, estudiant de doctorat al CEHIC; i Sandra Saura Mas, professora de la Facultat de Biociències i investigadora del CREAF.
 
D'altra banda, el dijous 14 de febrer, a les 10h, la sala d’actes de les Facultats de Ciències i de Biociències acollirà el taller de cloenda “Stem amb tu a la UAB”, dirigit a centres educatius, amb una benvinguda a càrrec de Anna Ortiz, sots-directora de l’ICE-UAB; Josep Enric Llebot, Secretari de l’Institut d’Estudis Catalans; Maite Paramio, Presidenta d’AMIT-CAT; Gemma Garcia, Coordinadora de “STEM amb tu” i Vicedegana de la Facultat de Ciències.

Posteriorment tindrà lloc la taula rodona “Per què estudiar i treballar en STEM?”. Hi intervindran la física Maria Cabello; Begonya Oliveras, Coordinadora del Programa ARGÓ de l’ICE-UAB; i la matemàtica Núria Folguera. L’acte està organitzat per l’Associació de Dones Científiques i Tecnòlogues a Catalunya i el programa ARGÓ de l’ICE-UAB, i està patrocinat per Institut d’Estudis Catalans (premi Creu Casas 2017).

 

Notícies relacionades

Recital de poesia Gespa Price

La UAB reviu el recital de poesia insurgent ‘Gespa Price’

Amb motiu del 50è aniversari de la UAB, la plaça Cívica ha tornat a ser escenari del festival de poesia insurgent ‘Gespa Price’, celebrat per primer cop el 15 de maig de 1975. En aquesta edició, a més de recital de poesia a càrrec d’estudiants de la UAB, els assistents també han pogut gaudir de concerts i espectacles en directe.  Llegir més

Totes les notícies