La UAB celebra la I Trobada del UAB Alumni Beijing Chapter

Trobada UAB Beijing Chapter

La trobada alumni, que es celebrarà el 28 de juny, reunirà la comunitat alumni a Pequín amb una delegació de la UAB encapçalada per Màrius Martínez y Pascal Shaw.

20/06/2019

La primera trobada del UAB Alumni Beijing Chapter es celebrarà a Pequín el 28 de juny amb la presència d’una delegació de la UAB encapçalada per Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals de la UAB i Pascal Shaw, director de UAB Idiomes, així com representants d’empreses i Instituciones relacionades amb la Universitat.

L’acte serà una bona oportunitat per a retrobar antics companys d’estudis i compartir experiències amb altres alumni i persones vinculades a la UAB i al món universitari. Tindrà lloc a les 18.30h en el Grand Mercure Beijing Dongcheng Hotel (Beijing).

La Universitat Autònoma de Barcelona té una forta relació de cooperació amb la Xina; cada any, aproximadament 250 estudiants xinesos es titulen de graus, màsters i doctorats en diverses àrees de coneixement a la Universitat Autònoma de Barcelona, convertint la comunitat xinesa en una de les més importants de la UAB.


UAB Alumni Beijing Chapter
El UAB Alumni Beijing Chapter es va inaugurar a principis de març del 2018, hi van participar titulats de la UAB i estudiants universitaris que en aquell moment realitzaven un programa d’intercanvi a la Xina. La delegació de la UAB, encapçalada per Margarita Arboix, rectora de la UAB, a més, va organitzar reunions amb quatre universitats xineses: la Universitat de Pequín, la Universitat de Llengües Estrangeres de Pequín, la Universitat de Renmin i la Universitat d’Estudis Estrangers de Xina, i amb diferents institucions. 

Chapters alumni UAB internacionals 
El primer chapter internacional alumni de la UAB es va crear a Brussel·les el 21 de setembre del 2016, una ciutat on viuen i treballen molts alumni. L’acte va comptar amb la presència de Sara Moreno, vicerector d’Alumnat i Ocupabilitat de la UAB i Amadeu Altafaj, representant permanent de la Comissió Europea i titulat en Periodisme a la UAB. 
Els chapters internacionals són un representació de la UAB en el territori. Impulsen activitats de networking i professionals, programes d’actualització de coneixement i debats entorn a temes d’actualitat en diferents ciutats del món, destinades a la comunitat alumni de la UAB. 
 

 

Notícies relacionades

Maria Prats i Bengonya Sáez

El Mínor en Estudis de Gènere, distingit per la Generalitat

El Mínor en Estudis de Gènere -un itinerari de matèries específic de la UAB- ha estat distingit amb una menció M. Encarna Sanahuja Yll -que s'atorga per primera vegada, en el marc dels Premis Jaume Vicens Vives- per reconèixer l'excel·lència en la inclusió de la perspectiva de gènere en la pràctica docent universitària.

Totes les notícies