La UAB Barcelona Summer School obre les portes als UABers

Grup d'estudiants internacionals al campus

A partir del 30 d’abril, els estudiants de la UAB poden apuntar-se als 24 cursos de l’Escola d’Estiu per viure una experiència única internacional. A l’edició d’enguany, es combinen classes presencials i online.

28/04/2021

El període d’inscripció de la UAB Barcelona Summer School obre per a tots els estudiants de la UAB a partir del 30 d’abril. La sisena edició comptarà amb un format especial a causa de la COVID-19 en la qual predominarà la dualitat, online i presencial al nostre campus.

La nova edició, amb la inscripció ja oberta per estudiants internacionals, consta de 24 cursos impartits en anglès i 4 en castellà en les diferents àrees de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques, Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Biociències i Enginyeria. El preu és de 200 euros per a estudiants propis de la UAB els quals podran cursar fins a 12 crèdits ECTS. Podeu consultar les especificitats de cada curs a la pàgina web.

La convalidació de crèdits permet als estudiants el reconeixement en els seus expedients acadèmics com assignatures optatives, que no poden formar part del seu pla d’estudis, però poden agilitzar la seva obtenció del títol del grau. Afavoreix els alumnes als quals els hi faltin pocs crèdits i vulguin acabar el grau sense haver de cursar un altre semestre o curs acadèmic.

La modalitat dual permet als estudiants escollir la situació que millor s’adapti a les seves necessitats, però sense oblidar el seu el caràcter internacional. L’organització s’ha adaptat a la situació excepcional amb l’objectiu de permetre gaudir d’una experiència intercultural complerta tant si és des de casa com des del nostre campus a Barcelona.

La UAB garanteix el compliment de totes les mesures sanitàries dictades per Sanitat per la contingència del virus i poder garantir el desenvolupament dels cursos presencials de manera segura. El procés de matriculació està disponible a la web principal de la UAB Summer School a partir del 30 d’abril.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
  • Igualtat de gènere
  • Educació de qualitat
  • Ciutats i comunitats sostenibles