La tercera edició del Gespa Price arriba a la UAB, aquest cop des de casa

cartell_GespaPrice

El festival Gespa Price és un espai de trobada entre les persones de la comunitat educativa interessades en l’art i la cultura: hi pot participar tothom, ja sigui com a espectador o com artista, i està obert a tots els nivells.

21/05/2020

El proper 28 de maig, Art en Curs organitza la seva tercera edició del festival Gespa Price, un esdeveniment pensat com a espai de trobada entre els i les estudiants interessats i interessades en l’art, en qualsevol de les seves formes. Les persones interessades podran enviar les seves obres fins el 23 de maig a través del correu d’Art en Curs (encursat@gmail.com), sense importar si són amateurs o professionals.

Durant tot el dia, la pàgina web d’Art en Curs publicarà les obres rebudes, que tindran com a temàtica “com ha canviat l’espai domèstic durant la quarentena?“. Les peces poden ser de dos formats: arts visuals d’imatge física, com fotografies o pintura; i videoperformance, ja siguin de dansa, de poesia o de qualsevol altra mena. Els anys anteriors, les temàtiques han estat la gespa com a espai de trobada, al 2019; i el relleu de les generacions anteriors, al 2018, després de la primera edició.

Art en Curs és un col·lectiu que dona espai als talents artístics, culturals i filosòfics de la universitat i que vol contribuir a la creativitat i a la transferència horitzontal del coneixement dins la comunitat educativa.

El Gespa Price: un recital històric

La primera edició del Gespa Price va ser el 1975 i, 44 anys després, al 2018, Art en Curs va decidir recuperar-lo. En aquella primera trobada, celebrada un 15 de maig, es van reunir a la plaça Cívica de la UAB (un descampat en aquell moment) més de dos mil estudiants que volien escoltar els setanta poetes convidats. D’aquell dia, queden un vídeo de la jornada i el relleu agafat per Art en Curs.

 

Notícies relacionades

Campus buit. Gespa.

La UAB avança a la fase 2 de la desescalada

La Universitat manté la modalitat de treball remot en totes les tasques que no requereixin presencialitat mentre no se superi l’excepcionalitat sanitària actual però permet algunes activitats que no es poden fer des de casa.

 
Totes les notícies