La Sala Teatre UAB acollirà l'obra 'Tempo', de la companyia Inhabitants

Imatge noticia espectacle Tempo

La funció tindrà lloc el dimecres 29 de gener a les 17h de la tarda i l’entrada serà gratuïta. L’activitat està organitzada pel Departament de Psicologia Sistemàtica i Social i Cultura en Viu i està portada a terme per la companyia de teatre Inhabitants.
 

24/01/2020

‘Tempo’ ens planteja una situació surrealista en la qual 7 persones de diferents períodes històrics es troben atrapades dins d’una mateixa sala i han de descobrir quina és la seva missió. En forma de comèdia senzilla, l’obra ens situa en una distòpia aterradora que posa sobre la taula temes universals com la justícia, la bondat, la solidaritat o el mal. A través d’eines com l’humor fa una forta crítica a la realitat actual i porta a l’espectador en un viatge emocional que no el deixarà indiferent.

Una de les particularitats de ‘Tempo’ és que no compta amb una direcció convencional, sinó que han sigut els mateixos actors i actrius els que s’han encarregat d’organitzar l’espectacle. El projecte, però, ha tingut l’assessorament de figures del teatre com Giovanna Consorte o Jaume Belló.

La companyia Inhabitants es tracta d’una organització provinent de Lleida formada per 4 actors i 3 actrius joves que l’any 2017 van decidir crear una companyia amateur sense ànim de lucre amb un objectiu: oferir funcions d’alta qualitat artística per a tots els públics.

Amb ‘Tempo’ han estat presents en diverses mostres nacionals com la Mostra de Teatre Amateur de Lleida, la Mostra d’Igualada o el Certamen de Teatre Amateur Aljama de Múrcia, on va aconseguir el premi a Millor Obra, el premi Especial del Públic i el premi a Millor Actor.

INFORMACIÓ GENERAL
Situació: Plaça Cívica, Campus de Bellaterra.
Capacitat: 190 persones.
Entrada gratuïta limitada a l'aforament de la sala.
La taquilla s'obre mitja hora abans de començar l'espectacle.
No es reserven localitats i només s'entrega una entrada per persona.

 

Més informació: Més informació

 

Notícies relacionades

Imatge Home preestrena Especiales

Propera preestrena: 'Especiales'

La projecció tindrà lloc el dijous 27 de febrer a les 13h a la Sala Cinema UAB. El film explica la història de Bruno i Malik, dos amics que treballen a diferents associacions per ajudar a persones amb autisme. La pel·lícula es projectarà en VOSE i l'entrada serà gratuïta.

Totes les notícies